Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › kkas pret LV BT
tikai ar Latvijas torrent trakeriem
āaa, kompi es pārskenēju ar pāris antivīrusiem un citiem kaku ķērājiem protams ka atrada drazu kkur 17 trojaanus un malvāres un citu sūdu, izdēsu, veicu restart un akal dezinficēju savu PC, ķipa vis tīrs bet µTorrent vēl aizvien niķojas un nesīdo torrentu priekš Latvijas BT trackeriem!! pamēģināju arii citus torrent klientus, nekādas izmaiņas, :hmz:
ar internetu viss kārtībā jo uz portatīvā normāli seedojas.
vai nevarētu būt kkas ieperinājies?
Can some one help me?
6. Jūl, 2007 at 22:06
7. Jūl, 2007 at 11:19
Ja tev kāds vēlējās iesmērēt trojānu, viņš
to izdarīs un neviens AV viņu nedetektēs !
Takā varat nepiedāvāt dažādus AV.
Acīmredzot vainīga programmatūra … Iespējams Windows.
Turklāt ar tāda tipa trojānu sērfos pa tavu PC un darīs ko gribēs !
Bišķīt novirzīšos no tēmas, bet pieminēšu, ka manam draugam arī bija problēma tieši OS. Pēkšņi windows’ā vairāk nestrādāja internets, pazvanīja provaideram, pat čaļus tos pasauca. Tie ieslēdza pie sava portatīvā un viss ok, bet tur win nekādīgi negāja. Tika izmēģinātas vis visādas lietas. Kad es čālim uzliku Ubuntu, internets bija, un kad es mazliet vairāk painteresējos pa kontaktiem, kur var būt problēma win. Man pateica, ka tā win gadās, socks nosprāga un tur var palīzēt reinstall 🙂 Laikam tas tas labākais variants priekš closed sorce win labošanas. Bet domājams, ka ir arī kādi citi risinājumi, tikai velns tur viņus atrast…
nolēmu pārlikt windu, smuki uzliku tīru instalu pēc quick format, uzliku antivir un comodo firewal, nokonfigurēju neta parametrus un akal P2P nestrādā, tātad vaina ir dzelžos! viens čuvāks opic ieteica ka laikam tīkla karte iazgājusi pa pieskari, bet ja tīklene buutu beigta tad takš man viss nets neietu ne? a man nestradā tikai direct connect un p2p. provaideris saka ka nau likuši nekādus ierobežojumus. :hmz:
vakarā patestēšu uz citas tiikla kartes un vēlreiz pamēģināšu un porķika.
any way, vēl pamēģināšu pie citas tiklenes pirms ieslīkstu apātijā.. Dzīvei bez p2p un direct connect.. nee!
Kas tev dod to internetu patlaban? DTG vai Dnet? DTG uzticību neizraisa, vismaz man…
Preses relīzes