Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Kko nesapratu :/
ip-115-86.zb.lv:23724
Okei bet nevaru iebraukt, kāda velna pēc mans skype savienojies ar zb.lv provaideri ja man ar siem nav nekādas saistības, pat viņu darbības zonā neesmu? Š…eužeļi kautkādi spiegi? 😀 (stulbi bet jājautā) , nesaprotu ko viņi tur var visu laiku stāvēt ielinkoti (gan up gan down) 😀
It īpaši tad, ja tev un tam otram nav reālas IP adreses – tad dati vienmēr ies caur trešajiem lietotājiem.
Skype izmanto visu datu šifrēšanu un tie starpnieklietotāji nevar izlasīt, ko tieši tu tur sūti.
Pareizā atbilde: Tapēc ka daunelis nejēdz savam routerim UPnP ieslēgt.
dzirdi, ja tev kas nepatīk tad lūdzu ej prom no šejienes, jo citus tu neapdirsīsi šeit. saprati?
Ta ka zirga deķis… vajadzētu tādiem aizliegt internetu lietot, ne? Tikai KÄ€? 🙂
Pareizā atbilde: Tapēc ka daunelis nejēdz savam routerim UPnP ieslēgt.
Klau, pazvani man 20209229 (nebaidos publicet savu nummuru, tas tāpat ir neta brīvi pieejams) kad esi Rīgā vai Ogrē kautkur, saskriesimies, padzersim kafiju un aprunāsimies kapēc tu tāds saspringts 🙂 Aiziesim uz baletu vai kautko 🙂 🙂
Bet pastāv arī proxy, bet tur gan neko nevar darīt. Bet ja tiek aizskarta cieņa un gods internetā, tad mierīgi var sūdzēties policijā.
Teu gadijumā nav OiC pieslēgums? 😀 dod IP!
Tu iedod savu IP labāk, pļāpa 🙂
Teu gadijumā nav OiC pieslēgums? 😀 dod IP!
man jau nav žēl lūdzu: 81.198.230.190
Lauz! 87.110.241.254! Tik un tā mainīgā!!!
Nesmīdini 😀 vienīgais ko viņš var uzlauzt ir õmes paskastīte 😀 fiziskā, ne emails 😀
UI, pokemonu speelites gan atmetat, kjip ko kursh lauziis u.t.t.t . Kursh ir spejiigs to izdariit, nekad pie pilna sapraata nereklameesies. Varbuut es sen jau speeleejos Morpheus kompii?
BullSh! Skype darbojas VoIP’ā…
Ja nebeigsi runāt muļķības, atnāks betons ar ķirzaku un pakārs tevi aiz olām!
“Sky pe
Preses relīzes