Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Ko domājam par portāla jauno veidolu?
Un kautkā mazāk aktīvs tagad tas forums ir.
Bet visādi, citādi ĻOTI LABI PATĪK!
Bet citādi – pie bagiem pieradīšu, moš foxša kaķis izlabos. Ir ok.
un par to pievienošanu ar nepatīk :/ … labi ka komentu izlasīju ctrl+c jau nospiedu 😀
edit: gribētos to fīču kur ķip IT jaunumi u.t.t kad uzbīta ar žurku uz kāda lauciņa izlec pelēks pretīgs klucis priekšā .. nu galigi garam … labak ta uzlikt transparent uz kādiem 80% ja var
… tas tik tā ieteikums 😀
p.s kaitina ka nevar atrast profils pogu un no sākuma jāiet uz sākums .. varēja arī teiksim uz izvēlnes joslas pašā labajā stūrī ielikt tādu pogu kā profils 😀 vai arī popout izvēlni un visām profila kontrolēm kas atrodaas sākumā 🙂
& uz meklētāja kā jau parasti būtu jābūt standarta teksta ievadīšanas kursoram bet man tur pirksta kursors 😀
{es nez vai man monis pa gaišu vai kas bet varētu bik kādu kontūru ielikt meklēšanas teksta logam 🙂 }
Un biedra Samuraja posts zemāk 😀
Tāpat arī index lapā prasās vairāk caurspīdīguma, īpaši pelēkie baļķi zem tēmām. Varbūt nevis pelēkiem, bet zaļiem tiem jābūt?
Hey, foxi, liec savu kaķi pie darba! 😉 😉
Apmeklēju NP katru dienu, bet ilgi neuzturos jo acis nogurst no jaunās versijas, pierast nu nekādi nevaru :/
Būtu forši ja būtu iespēja pamainīt skinus (piemēram atvēlēt kādus trīs skinus, vienu līdzīgu v2 versijai, otru piemēram šito, un trešo vēlkautkādu)
Es pagaidām izlīdzos ar divkārtēju zūmu.
Zinot Foxi bagu labošana un situācijas uzlabošana vilksies gadiem. Paskatieties tepat augšpusē uz balsošanu =]
Nekādu apvainojumu vai aizvainojumu, shady jautāja, es atbildēju.
Citādi jaunā lapa ir OK, pieraduma vaina. Tomēr vēl daži sīkumi.
Atbildes un quotes komentāros vecajā versijā bija uzskatāmākas un ērtākas. Jā – par to, ko daudzi te atzīmē, par “uzlienošo” kluci un topiku virsrakstiem – man personīgi tāds risinājums netraucē, bet labāks tomēr varēja būt – vai ar caurspīdīgumu, kā te daži iesaka, vai vnk nekur nebīdoties virsū krāsu/intensitāti nomaina.
Drusku trūkst arī kāda vienojoša fona; rodas iespaids, ka lapas elementi vienkārši baltā fonā izmētāti, nejūt saistību, tādu “viengabalainību”.
Jā, un Dievs, pasargi no Samuraja ieteiktās “rotējošo”rakstu rindas – nekas nav tik kaitinošs, kā kādi nekontrolējami kustīgi elementi, kas uzbāžas un traucē skatīt/lasīt pārējo!
Kā arī pie rakstiem komentāru skaits arvien vēl nerādās, tā tad, ja gribu redzēt vai kāds nav kaut ko iekomentējis, tad nākas iet rakstā iekšā un skatīties.
Lai vai kā, bet pagaidām nesaprotu jauninājumu jēgu. OK par visu portālu it kā ir skaidrs – uzlabojumi ir, bet par rakstu sadaļu, tur ir tikai pasliktinājumi – tīri praktiski nekas nav kļuvis ērtāks vai pārskatāmāks, drīzāk otrādāk.