Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Ko domājam par portāla jauno veidolu?
Ienākot vecajā, uzreiz bija skaidrs, ka šo rakstu esmu redzējis, aber tos divus nē. Tagad grūti orientēties. Izskatās jau modernāk un tā, bet man, kā konservatīvam cilvēkam, vecais piezīmjbloks patika labāk.
*sākumlapā – pēdējiem foruma rakstiem noņemt to ‘komentāri’ , atstāt tikai kom. skaitu. neskrollējot būs redzama vairāk info. V2 versijā iegāju, uzreiz redzēju visus aktuālos foruma rakstus, tas bija forši
*ja ir vairāk kā xx komentāri, dalīt lapās (pagination). pie daudziem komentāriem raksts pārvēršas par gigantisku palagu
nerunājot par to, ka atverot foruma rakstu automātiski varētu pārlekt uz 1.nelasīto komentu (boot forumā tā ir, forši)
Par nelasītiem postiem, jau kaut kur minēju, ka būs fīča, ar next un prev pogām atlasīt visas tēmas zaļos kvadrātus, jeb nelasītos ierakstus.
1) Tie pelēkie hovera bloki sākumlapā slikti izskatās, tāpat tur nekādu īpašu informāciju negūstam manuprāt tur uz hoveru neko vairāk nevajag par nosaukuma burtu krāsas toņa maiņu.
2) Nav “Atcerēties mani” ķeksīša un lai ielogojoties no saglabātajām parolēm automātiski nepaņem, paņem tikai tad, kad sāku rakstīt niku.
Citādi nekas tāds īpaši acīs man nekrīt pagaidām. Ir forši!
Un ja tas viss ir hobijs, tad reāli who cares, 3 gadi vai 5 gadi? Linux jau arī netapa gatavs 1 dienas laikā. Tā pat Androids arī, nemitīgi attīstās un tādas final versijas nemaz nav.
Izlasu topiku, skatos postu skaits topikā palielinājies – brienu iekšā lasīt atkal, bet pēdējais protams ir tas pats posts, jo kāds redz ir atbildējis uz postu kaut kur topika vidū.
Un pat ja šie jaunie posti kaut kā būtu izcelti, lasīt vienalga sanāk grūti – jālēkā pa visu topiku.
🙂 A moš vēl neesmu izkodis foruma lietošanu, NOTEIKTIJaunākais RakstosNelasītieJaunākais Forumā->paraugā .dators bija mazliet nokāries .