Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › Ko jus man ieteiktu
Es zinu ka pastav Ezportal , bet tur nevar postot jaunumus , vienigi pahsma taisot caur portal_body faila , bet tads variants man neparak patik!
Vai nav tads portals kura tu uzstadi piem foruma id. Piemeram – mans forums – Juanumi – id 44
Uzlieku id ka 44 un tad uztaisu jaunu topicu taja foruma:Jaunumi , un tas topic texts paradas sakumlapa! Vai tas ir iespejams .
Ja nesapratat tad es gribu kaut ko lidzigu ka notepad.lv portalam. Ka tu ieporto rakstos kaut ko un tas paradas sakum lapa
Man loti vajag. Tad es vairak nepostoshus tos stulbos topikus ar jautajumu par portaliem.
Butu loti laba ja butu tads mods.
Un vell butu labi ja to modu varetu apvienot ar Ezportal.
Es labak ieteiktu skatīties uz ModXSilverStripeDrupal
Protams, ja tu neproti programēt, tad varbūt lapāk portālu tev vispār nevajadzētu taisīt.
.. mani divi centi.
p.s. paturu tiesības jebkuru, kurš iesaka php-fusion vai e107, uzskatīt par garīgi atpalikušu.
bet tur nevar postot jaunumus
Kā tad iekš notepada visi jaunumi tiek postoti un parādīti sākuma lapā.
Tas ka tev nav zināšanas un taisnas rokas, nedos tev super easy druper CMS sistēmu, kur tu ar domu spēku varēsi likt visus jaunumus iekšā un kods pats rakstīsies pēc tavām vēlmēm.
Domāju, ka tev neviens no CMS nebūs labs, ja jau pat elementāras lietas nezini.
Plus totāli besī visi šitie sīkie pokēmoni, kas grib portālu uzmaukt vienā, divās dienās.
Notepad V2 vispār ilgi veidoju i vēl tagad nav kārtīgi pabeigts. Visi iedomājās, ka web veidošanas process ir divi apmīsti pirksti.
Kā jau es minēju, sākumā izveido kādu lapu uz html, css, pēc tam pieliec kādu php kodu klāt, tev trūkst reāli zināšanu un pieredzes, lai vadītu portālu, kur nu viņu vēl izveidot.
Tas viss bija tikai mans samaitātais viedoklis.
Autor: Tu esi jocīgs. Tikai neapvainojies.
Tas ka tev nav zināšanas un taisnas rokas, nedos tev super easy druper CMS sistēmu, kur tu ar domu spēku varēsi likt visus jaunumus iekšā un kods pats rakstīsies pēc tavām vēlmēm.
Plus totāli besī visi šitie sīkie pokēmoni, kas grib portālu uzmaukt vienā, divās dienās.
Notepad V2 vispār ilgi veidoju i vēl tagad nav kārtīgi pabeigts. Visi iedomājās, ka web veidošanas process ir divi apmīsti pirksti.
Kā jau es minēju, sākumā izveido kādu lapu uz html, css, pēc tam pieliec kādu php kodu klāt, tev trūkst reāli zināšanu un pieredzes, lai vadītu portālu, kur nu viņu vēl izveidot.
Labs komentars 😀 😀
…..process ir divi apmīsti pirksti.
Labi meginashu ko macities ! ;.
Autor: Tu esi jocīgs. Tikai neapvainojies.
Es nemsu pokemons , bet gan digemons. :duno: :duno: 😀
Ka jau tu teici “Kā tad iekš notepada visi jaunumi tiek postoti un parādīti sākuma lapā. “
Vai nav kads mods ar kuru es varetu tapat iepostot ?
Un es gribu lai automatiski shis teksts paraditos Ezportal sakum lapa
P.S. TB, nospļauties un visu tev izveidot? 😀 Bet man reāli laika tam neatliek.
// Number of articles per page
$CFG = ‘2’;
Norāda cik ziņas būs redzamas sākuma lapā
// Length of article-previews. Force READ-FULL by typing [break] in the article!!
$CFG = ‘1000’;
Norāda ziņas garumu
// Article Forum ID: separate by comma for multi-forums, eg. ‘1,2,5’
$CFG = ’54’;
Un šeit tu izvēlies foruma ID numurus, no kuriem tev tās ziņas lādēsies. Ezportal nevar uzminēt, ko tieši tu gribi un negribi ielādēt savā sākuma lapā.
Ceru, ka tagad tev vajadzētu būt kaut kādai skaidrībai.
Vispar pladies 🙂
Preses relīzes