Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Reklāma › Ko sakat par R8 reklāmu?
[youtube]
Automašīnu reklāmas vienmēr izcēlušās ar savu neparastumu. Ajax reklāmas nemaz nestāv klāt. Vai arī citas reklāmas, kur nepārtraukti bļauj PĒRC PĒRC vai tante Aļona ieteica… brrr Š ī reklāma ir patīkama.
Š ī reklāma atšķiras no citām ar savu neuzbāzību, delikātumu.
Always CocaCola? Wēēēē…[img]
Bet šajā gadījumā es piekrītu marr
Un man patīk arī Dosjas, Vanish utml reklāmas, jo tās ir vienkārši tik atsaldēti stulbas, ka doma par to, ka uz pasaules eksistē tādi idioti, kuri tās veido, man parasti uzlabo garīgo, ja nejauši gadās ko tādu redzēt.
vēl, Loading, manuprāt, Tu pats esi sapinies savos vārdos, jo saki, ka reklāmai jābūt spiedīgai, kāda ir colas reklāma, bet audi tāds nav, so, pēc Taviem vārdiem pat sanāk, ka audi reklāma ir slikta 😀
Ja runājam ar reklāmām vispārīgi, tad vēlos atgādināt par to, ka reklāmas pēc savas būtības ir jādala vairākās grupās, tās nevar visas mest vienā maisā. Tās, kas informē par pilnīgi jauniem produktiem, par jauniem, kas ir tie paši esošie, tikai ulaboti un tās, kuras vienkārši atgādina cilvēkiem, ka tāds un tāds produkts eksistē.
Audi variantā viņi, manuprāt, grib parādīt to, ka ir JAUNS AUDI, tāad viņiem būtu jāpasaka, kas tad viņā ir tik īpašs…. nevis vienkārši jāatgādina, ka tāds audi eksistē. Protams, tas ir subjektīvs viedoklis, taču mani nu nekādi neieinteresē šāda garlaicīgā reklāma, kura iet 1.5 min, kuras laikā bez maz vai aizmigt var…
osh, starp citu, reklāmas pārspīlētas tiek taisītas ar mērķi, tas nav nejauši… vai Tu labāk atceries reklāmu, kas Tev lika pasmieties kaut brīdi, vai tādu, kas Tev likās garlaicīga, neinteresanta?
laimīgu Tev ar’ 😀
Mašīna maksā ~75,000£
Preses relīzes