Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Ko vajadzētu modernizēt Notepad v.3.0?
Iegriezties sheit ir daudz patiikamaak nekaa krutaakajaa LV portaalaa “BUUT” 😉
to Shady -> Jā par pildspalvām un zīmuļiem man uzreiz radās doma, tas noteikti būs.
par līnijām es gan nezinu, manuprāt, viņas baigi kritīs acīs. Ir taču blociņi ar baltām lapām.
to Fox -> Ä€ un par melno krāsu, man viņa īsti nepatīk, kaut kā baigi drūma. [izņemot teksts]
to Fox -> Kā jau teicu , es varu sagriezt uz html, un viss smuki stiepsies, tikai es nezinu cik tev viegli to būs piesaistīt dzinim. Jo šeit visa tā uzbūve ir savādāka.
Par to blociņu arī vajadzētu lemt, paliksim bez logotipa ?
Lab es skrienu uz lekcijām 🙂
Jap, vari veidot V3 versiju un pieķerties tai nedaudz vairāk.
foruma sākuma lapu gan gribētos pilnīgi savādāku un pilnībā pārveidot tēmas lapas izskatu, lai nav līdzīga forumam (phpBB)
Š o es nesapratu? Vaoi tad standarta phpbb forumam ir sākuma
Būs jauns dizains, no phpbb nebūs nekādas miņas.
QueenZ , kur nopizģiji avatar ? 🙂
no Dragon Ball Z foruma 😀
kaqp, kad tad Williams ko taadu ir teicis? 🙂
kaqp, kad tad Williams ko taadu ir teicis? 🙂
Par kuru Williams tu runā ? bik neiebraucu.
baneri var būt 1 vai 2, kad divi tad augša izskatās pilnāka. Protams gaidu vairāk ieteikumus un vēlējumus no jūsu puses. Neizmirstam par kritiku 🙂
Profila sidebaru jau ierastaak redzeet kreisajaa malaa, bet nu tas taa..
“Pamekleet” spoguljeena diezgan lieka manaa skatiijumaa..
Forums/Raxti vareetu likt zem online lietotaaji un tad tos galvenos raxtus par visu paareejo vieto jo 3 sadaljas izskataas diezgan crowdy…
Nu tas taa +/- manaa skatiijumaa..
vareetu arii pie url rewritinga piestraadaat, ne? Piemeeram no vietopic.php?p=2233 uz ko daudz user friendliigaaku kaa piem. /13-ko-vajadzetu-modernizet-notepad-v-3.html. Ari daudz search engine friendly sanaaks.. 🙂 Plus nezaudeetu vecos urlus 🙂
Un ja runaajam par originalitaati tad avataru setu un smilijus arii vareetu taa uztaisiit forshus un originaalus special for notepad.lv 🙂
Bet nu tā.. Ne visai tīk..
Fox, līdzīgas gaumes.. 🙂 Arī “ideālo webu” iedomājos tērptu baltos+ gaiši zilos toņos 🙂
@asdfgfh nav jums līdzigas gaumes 😀 viņš mani pierunāja uz to melno
@QueenZ piedod vecīt, bet nu tava lapa ir spama perēklis. Uztaisi tak kādu anti-spam, un piestrādā bik pie logo.
Njaa, to anti-spam taisiishu bet tik baigais slinkums tagad..
Un logo man tik miiljsh ka pat negribas mainiit. un arii pat nezinu kaadu likt..
Preses relīzes