Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Ko vajadzētu modernizēt Notepad v.3.0?
Smuks ;. varbūt var pamainīt to zaļo krāsu uz kādu citu, vel labāk izskatīsies. Par baneriem runājot, search samazināt un iebāzt pie “pievienojies, kontakti” un blakus notepad.lv likt baneri, tiks ietaupīta vieta.
kaqp
Vēl tik mazo bannerīti standarta izmērā būtu jāuzcep.
Tā domāju, ka tas zilais, caurspīgais tēmu nosaukums būtu formēts ar kaut kādu css klasi, lai var ērti ielikt mainīgo tekstu. Nu tiks lidz tam, tad runās kas un kā.
P.S. Samuraj, iespēja arī izveidot tā, ka sākuma lapā noteiktas bildes noteiktā klasē auto resize taisa, tad būtu vienalga, kāda razmēra tev ir rakstā, sākuma lapā viss būs +/- okey.
“ātrās atbildes lodziņ u vajag lielāku”
es arī tā domāju, taāu tad sāku lietot google chrome 🙂
Tā ir bezjēdzīga salīdzināšana.
Hmz, nekas tur nevar vilkt. Besī man tie cilvēki, kas saka, tā lapa man atgādina to un to, kaut kas līdzīgs tam un tam, etc. Kā tad vispār ko jaunu var izveidot, vienmēr jau var atrast līdzīgu lapu un teikt, vot šeit tabi ir vienādi, tur JS kods vienāds, tur vēl kaut kas.
Tā ir bezjēdzīga salīdzināšana.
+1 Man shitais jaunais dizains ljoti patiik 🙂 Tak nenjem vinjus galvaa nu..
Fox, es neuzdrošinos tev teikt slavinājumus, paliksi vēl iedomīgs un apstāsies attīstībā 😀
Tev ierosmei 2 slavenu vēsturisku tirānu izteikumi:
1. Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties!
2. Arbeit macht frei! :D:D:D
2. frāzi nesaprotu!
Tas ir fīrera izteikums “Darbs dara brīvu!”, šitas uz konclēģeru vārtiem atradās 😀
Es varētu kaut ko ātri uzcept. Es gan taisu pa taisno html’ā.
Gribās jaunā versijā tagus ieviest, doma ir kā to izdarīt, bet neesmu vēl tik liels pro par sql, lai pareizi tos tagus izvadītu, sazortētu, etc. + vēl vajadzētu help priekš SEO. Firebug līmeņa rādītāja. Tās lietas man tā nevisai padodās.
Konkurss īsti tas nav, publiska apspriešana drīzāk, bet nu ies tas līdz novembra beigām droši. Decembri atstājam beta-testēšanai un atbugošanai, janvārī jālaiž gaisā.
Tas zilais man galīgi nepatīk, labāk izskatītos kāds tumšāks un blāvāks tonis. Un vēl tās spirāles ir daudz par lielu un bez tām pildspalvām arī mierīgi varētu iztikt.
Nunē – te visi ir par gaišu, optimistisku lapu! Par spirāļu lielumu var pastrīdēties, bet pildspalvas ietilpst dizaina konceptā… ar ko tad blociņā rakstīsi, ar pirkstu? Bez tam pildspalvas ir apakšā un nevienam natraucē.
Preses relīzes