Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Ko vajadzētu modernizēt Notepad v.3.0?
Tāda nu ir Notepad politika. Kamēr citu portālu admini palien zem gultas un slepenībā kaut ko muģī, mēs cenšamies visu darīt demokrātiski. Tiks ievērotas vairākuma vēlmes un pēc tam neviens vairs neko pārmest nevarēs! 😀
Fox, es neuzdrošinos tev teikt slavinājumus, paliksi vēl iedomīgs un apstāsies attīstībā 😀
Tev ierosmei 2 slavenu vēsturisku tirānu izteikumi:
1. Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties!
2. Arbeit macht frei! :D:D:D
principā pāris apgalvojumiem, idejām nepiekrītu no šī te samuraj, bet nu par to citreiz :die: (giggle)
Tas ir screenshots no html lapas (google: firefox screengrab).
Liekas gan ka izskatāš pēc bloga :/
p.s. īsti nesapratu, ko foxsk8 mēģināja pateikt.
Es runāju par tagu sistēmu, ka topikus varētu notagot, un tagus pārādīt kādā blokā. Nu līdzīgi kā blogos ir, kad visas tēmas ir notagotas.
Tie vārdi “mani pieraksti” nepavisam neiederas. Tad drīzāk “strīdos dzimst taisnība” iederētos 😀
azazul
Par tagiem: vēlos viņus redzēt ko līdzīgu d.lv.
=> Sākums / Forums / Tagi
Uzspiežot uz tagiem atveras tagu mākonis…to izcelšanu, šķirošanu utt var, protams, savādāku. Bet vai nu kā – noteikti jābūt iespējai salikt visus tagus vienā lpp, lai ar pārlūka finderi var ātri uzmeklēt vajadzīgo.
Bet liekas ziņ us skatam neko ne-blogam-līdzīgu UN
Un foruma skats ir jāpārtaisa .. hh.
Un ar ko tieši tu gribi konkurēt te , a ? Datuve ir beigta jau 2us gadus. Un boot.lv ir tikai un vienīgi forums. Es nezinu nevienu vilvēku kurš tiešām lasītu tur kaut ko. Tas jau vair īstu ‘lasītāju’ ir pod.lv .. boot un topošā datuve nerosina cilvēkus lasīt rakstus.
P.S ieteikums kaqp, ja paliekat pie kaqp dizaina, pārmet to atsperi un textu ‘sākums,forums,āats’ uz labo pusi, lai vismaz vizuāli baudāmāks no kompozīcijas puses…
1. Atzīmēt kā izlasītus: Darbojās tā fīča tāda, ka ja negribi lai tev sākuma lapā un foruma pirmajā skatā rādās entie nelasītie ziņojumi, tu viņus uzreiz vari atzīmēt kā izlasītus, piem kaut kāda tēma: Test test test, piem ja negribu lasīt, izlasu visu kas mani interesē un nospiežu uz Atzīmēt kā izlasītus un alles, liekās tēmas arī būs itkā izlasītas.
2. Kurš ir lasīts, kurš ir nelasīts parādās iekš sākuma lapas un foruma skata, tātad, iekš paša foruma ir mapju indikātors, zāļš ir jauns ziņojums, tālāk pelēka mape ir lasīts, utt.. Apakšā viss ir parādīts, ko katrs indikātors nozīmē. Tātad reāli nav nekādas jēgas veidot vienu uzrakstu melnu, ka lasītu, otru sarkanu kā nelasītu, ja jau tam visam kalpo indikātori.
kaqp
Varu derēt ka tiks noraidīts, bet tur ir vismaz nedaudz no tā, ko un kā es gribētu šai lapā redzēt .. zinu .. esmu naivs.
Varbūt azazul varaintu izveidosim tieši priekš viņa, varēsi uzslēgt skinu: azazul un sēdēt uz savu versiju 🙂
Preses relīzes