Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Ko vajadzētu modernizēt Notepad v.3.0?
Foxsk8
#mans layout vēl ir nepabeigts
#tagad viss tiek darīts priekš tā lai foxsk8 varētu sākt kodēt, tāpēc taisu html + div
#nevaru solīt cik daudz viss izmainīsies no pēdējā screen
Sākumā visi bija par gaišām krāsām, bet tagad laikam jau ir mainijuši savu viedokli.
Visiem labi jāsaprot, ka es veltu savu brīvo laiku, es nestrādāju par samaksu, un jābūt kaut kādai cieņai, es varu bliezt skaistas lapas, katru dienu, kuras jums patiks vairāk un vairāk.
Azazul jau sāk piekasīties pie tā kā es strādāju, tas ir nepatīkami. Es neesmu teicis ka esmu profesionāls. Varbūt tāpēc paraugā, tekstiem ir smooth , un vēl dažādi sīkumi kuri nevar būt uz html.
Manuprāt vispareizāk būtu taisīt ko kopīgu, ja jau te tāda cīņa. Vienkārši pirms manis neviens neko nedarīja.
Mad182
Kas ir forumā galvenais ?
Topiki (latv. – diskusijas). Nevis kategoriju un apakškategoriju skaits vai ikonas.
Kads nepiekrīt ?
Es protams nezinu kā forumus lieto citi, bet es vispirms skatos vai kāds nav atbildējis uz manu topiku vai komentāru .. vai uzreiz taisu jaunu topiku. Tad es apskatosm, kas jauns ir sarakstīts tēmās no kurām es kaut ko rubīju. Piemēram visu kas saistīts ar dzelžiem es vispār ignorēju.
Drošvien visi pārējie rīkojas kaut kā citādāk.
shady
kaqp
foxsk8
edit :: drukas kļūdas
Pagaidām ir tikai strīdi bez progresa.
Pats galvenais – lai lietotājiem nav jāmežģa smadzeni… lapas struktūru mainīt nepavisam negribētos.
Tālāk – n-tās Foruma apakšsadaļas. Kad būs tagu mākonis, daudzas varēs likvidēt. Pagaidām citu iespēju neredzu, kā saglabāt.
AxorG7
– rakstu teksti izskatās tādi kā saspiesti,
– nav noņ emts photoshop defaultais fontu effekts.
– kaut kāds defekts pie aktīvās kategorijas (poga ‘sākums’)
– vietām teksti ir grūti salasāmi
.. bet vispār man patīk ideja.
Man gribētos redzēt arī kaut kādu reputāciju sistēmu, ko varētu piešķirt, piemēram, par labu rakstu vai pazemināt par sliktu.
Š itā?
Nu nez, mums jau lietotāju klases ir reputācijai. Negatīvo acīs bāzt nevajadzētu, bet zinošiem/pieredzējušiem lietotājiem mums ir klase “lietpratējs”. Varam vēl tālāk attīstīt šito, vēl kādu klasi ieviest.
AxorG7
—-
Faust
Un “uz augšu” links parasti uzmet lietotāju uz lapas sākumu, lai nav pusstundu jāskrullē.
Š ausmīgi uz nerviem krīt!
Ielogojies balta lapa ar uzrakstu “Tu ielogojies”
Nosūti privātu msg balta lapa “tu nosūtīji messegu”
utt…
Preses relīzes