Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Ko var ieteikt ? ( programmas telefonam)
Es esmu redzējis, ka daudzi uzraksta savas programmas, kādas lieto savos telefonos, man arī būtu nepieciešams jūsu ieteikums, jo man ir jauns telefons un īsti nezinu, kādas programmas lai liek uz sava telefona, kurš norādīts zemāk.
Samsung. |GT-E2121B |
Vairāk info par telefonu šeit: Apskatīt
Pagaidām man nav USB kabelis, ar ko savienot telefonu ar PC, taču telefonam ir bluetooth, bet ar to arī man neizdevās savienoties, jo man datoram nav tādu draiveru, kādi vajadzīgi, atliek tikai ar usb kabeli savienoties.
Vēl šim telefonam ir iespēja tāda, ka var noteikt manu atrašanās vietu jebkurā vietā, tas nedaudz biedē, sanāk jau tā, ka es esmu kaut kāda svarīga persona, kurai atņemta brīvība 😀
Protams, ka šim telefonam ir daudzas iespējas, taču man jau jautājums bija par to, kādas programmas es varētu lietot telefonā un tās uzreiz arī dabūt no paša telefona, izmantojot internetu, vai kā savādāk.
Liels paldies; ))
Uzlikt varēsi kādu Mini Operu, kādu java spēlīti un ar to tava telefona OS iespējas beigsies.
Tā jau tiem darba telefoniem ir, kas gan cits vajadzīgs, vai ne ?
Vienīgi ko uz tik maza ekrāniņa varēs padarīt?
nu šis tāds darba zirgs zvanīšanai un sms un ja vēl nav tavs, tad pēc LR likumiem neiesaku neko bāzt virsū, jo diez vai dabūsi vismaz čeku vai bankas izrdruku, ka esi pircis softu….
Par internetu gan aizmirsti, tas nav nopietni. Iegādājies sev personisko viedtelefonu, ja mazs budžets, tad iesaku LG P500 (
Preses relīzes