Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Kodera monitors?
Lietoju Samsung SyncMaster 720N. 17″ par nepilnu sotaku vai aluspudeli…
Jā es arī nezinu kādu monitoru labāk piemeklēt savam i7 965 Extreeme. Un jā vēl arī 12 Gb DDR3 1600 ramam. Nezinu kā tev, bet jūtu ka man tagad krāns reizes divas palika garāks.
Uz pusi isaks ka man … Mhhh , apr tēmu runajam miļie cilvēki, ne savas gjenitalijas staipam te :> samekle sev sievu jopt
PS. Tev kodēšanai baigi kasa cik milisekundēs tirinās ekrāns?
Runājot par tēmu, man liekas, ka ērtāks būtu widescreens ar collām (vismaz) 22.
Domaaju ka meegjini pastaigaat pa veikaliem un papeetiit vinjus darbiibaa, ja tas ir iespeejams. KAtram jau taa redze ar ir savaada. Man te kaiminjsh piesienas ka vinjam teksts mazliet dubultojas, es atkal nevaru shim paliidzeet, jo es redzu visu smuki, bez nekaadiem gljukiem.
KAtram jau taa redze ar ir savaada. Man te kaiminjsh piesienas ka vinjam teksts mazliet dubultojas, es atkal nevaru shim paliidzeet, jo es redzu visu smuki, bez nekaadiem gljukiem.
Viņš ir salietojies? 😀 …viss dubultojas – nav zālīte? 😀
Es, personīgi, domāju, ka tev vajadzētu 19′ LCD, jo ja būs lielāks, vienkārši būs naudas izšķiešana, bet ja mazāks, tad varētu tomēr būt diezgan sūdīgi, ja rindiņa ir gara, tad nevarētu pārskatīt visu. Kas tās par muļķībām ka dizainerim vajag CRT?? Tikai sāp no viņa acis. Es, piemēram, gan kodēju, gan dizainēju, tapēc man ir optimalais variants – 22′ LCD. 🙂 Tikai neieteiktu Wide, jo, labi, nav tas tev koejot svarīgi, bet man bija tā, uzzīmēju dizainu, tad atveru no cita kompja, un proporcijas dizainam vienkārši di*sā! 😀 Veiksmi! 🙂
bet ja mazāks, tad varētu tomēr būt diezgan sūdīgi, ja rindiņa ir gara, tad nevarētu pārskatīt visu.
Nevaru gan piekrist, kam gan domāts lines wrap?
Tikai neieteiktu Wide, jo, labi, nav tas tev koejot svarīgi, bet man bija tā, uzzīmēju dizainu, tad atveru no cita kompja, un proporcijas dizainam vienkārši di*sā!
Varu aizdot savas brilles ko pie pc nēsāju, lai acis nesāp. Proporcijas uz visiem moņiem vienādas, ja vien tu CSSā proti savilkt 1000px platumā vai vel labak fit-to-screen. Te runa nav par tieši kkādām izmantošanas iespējām, bet gan izmantošanas ērtumu, pārskatamību, attela kvalitāti (uz nojāta 1996. gada moņa šaubos vai redzēsi ka fona attels piemēram, webam ir viens vienigs pixelity.) un ergonomiku. Besī arā ka dažiem moņiem jaiebāž deguns ekrānā lai redzetu tos mazos burtus, vēl vairak besī ka nevar visu ievietot moni, janogriez browserim bookmarku toolbar lai tikai redzetu normāli lapu. Okei, par lielumu skaidrs, >20″. Tālāk jālemj wide vai nē.
Jopt tad neuzdod stulbus jautājumus 🙂 Koderim jākodē nevis jātīksminās 30″ ekrānā 🙂
PS. Tev kodēšanai baigi kasa cik milisekundēs tirinās ekrāns?
Jā, mļin kasa gan, jo ir man domāt bik ērtāk rezultatu redzēt visu kopā ne skrulējot 10 metrus uz leju. Un arī kodu vieglāk rakstīt ja tev var būt atverti divi n2 blakus. ÄŒeburaška
2) Uz diviem monitoriem kodēt ir daudz ērtāk. Lai gan tas ir atkarīgs no valodas, kuru izmanto.
3) Skaties, lai tam monitoram(-iem) būtu DVI vai HDMI, bildes kvalitāte būs labāka, sevišķi pie izmēriem virs 19″. Nu jā, tad jau vajag arī videokarti ar atbilstošām izejām.
4) Monitorus vajag kalibrēt. Skat piemēram šeit:
Vēl viens variants – monitora vietā izmanto LCD televizoru, tiem tagad izšķirtspējas ir labas, varēsi skatīties uz to programmu pa gabalu atlaidies mīkstajās mēbelēs (ar bezvadu klavieri un peli).
😀
Tikai neieteiktu Wide, jo, labi, nav tas tev koejot svarīgi, bet man bija tā, uzzīmēju dizainu, tad atveru no cita kompja, un proporcijas dizainam vienkārši di*sā!
Varu aizdot savas brilles ko pie pc nēsāju, lai acis nesāp. Proporcijas uz visiem moņiem vienādas, ja vien tu CSSā proti savilkt 1000px platumā vai vel labak fit-to-screen. Te runa nav par tieši kkādām izmantošanas iespējām, bet gan izmantošanas ērtumu, pārskatamību, attela kvalitāti (uz nojāta 1996. gada moņa šaubos vai redzēsi ka fona attels piemēram, webam ir viens vienigs pixelity.) un ergonomiku. Besī arā ka dažiem moņiem jaiebāž deguns ekrānā lai redzetu tos mazos burtus, vēl vairak besī ka nevar visu ievietot moni, janogriez browserim bookmarku toolbar lai tikai redzetu normāli lapu. Okei, par lielumu skaidrs, >20″. Tālāk jālemj wide vai nē.
Saproti, ja ir wide, tad viss ir izstiepts. Es uzzīmēju, piemēram, kvadrātu (izskatās pēc kvadrāta uz wide), bet kad skatos uz normāla monitora tas ir taisnstūris.
P.S. Vienkāršī, ja esmu pie sava 90’s gadu CRT stundu, tad acis nedaudz sāp, bet esot pie sava 22′ LCD kaut vai piecas stundas, acīm pilnīgi nekas. Nav loģiski?
izbraukumāmājās
Preses relīzes