Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Kodera monitors?
Nu jel, padomājiet loģiski, ja ir 1000×1000 (piemērs), bet vēlāk ir 1500×1000 (piemērs), tad nesanāk, ka ekrāns tiek aizpildīts un vai atd nesanāk ka pikseļi tiek iztiepti? Vai nav loģiski, ka ja tie tiek iztiepti horizontali, tad tie kļūst platāki acīm, un vai tad malas tad acīm būs vienādās? Viena būs garāka.
Ä€rprāts!!!
Klausi manu padomu, nekad ar šādām zināšanām neiesaki nevienam neko par monitoriem. Tas nav uzbrauciens! Secinājums.
Iedomājies divus kartupeļu maisus boksa ringā. Vai pārnesot tos 2 kartupeļu maisus tenisa laukumā, tie kļūst par diviem izstieptiem kartupeļu maisiem (ar lielāku tilpumu)? Nē.
Toties, ja mēs uzzīmējam kartupeļu maisu uz gumijas un tad gumiju stiepjam (lasi: maz pikseļus mākslīgi stiepjam pa visu ekrānu, t.i., nemākam uzlikt pareizu izšķirtspēju), tad gan mums maiss kļūst (mākslīgi) lielāks.
Es, personīgi, domāju, ka tev vajadzētu 19′ LCD, jo ja būs lielāks, vienkārši būs naudas izšķiešana, bet ja mazāks, tad varētu tomēr būt diezgan sūdīgi, ja rindiņa ir gara, tad nevarētu pārskatīt visu. Kas tās par muļķībām ka dizainerim vajag CRT?? Tikai sāp no viņa acis. Es, piemēram, gan kodēju, gan dizainēju, tapēc man ir optimalais variants – 22′ LCD. 🙂 Tikai neieteiktu Wide, jo, labi, nav tas tev koejot svarīgi, bet man bija tā, uzzīmēju dizainu, tad atveru no cita kompja, un proporcijas dizainam vienkārši di*sā! 😀 Veiksmi! 🙂
Toties es uzskatu ka 19″ LCD ir tikai naudas izmešana – parastajam 4:3 19″ LCD izšķirtspēja ir tikpat liela kā 17″ LCD, tikai monis aizņem vairāk vietas – nafig tas vajadzīgs?
Bet acis sāp no tā, ka līkie pirkstiņi nespēj pacelt kadru frekvenci virs 60 Hz 🙂 Manējās acis ir jūtīgas, ja man būtu jāskatās uz CRT moni @ 60 Hz, tās pēc 10-15 minūtēm sāktu sāpēt. Bet tas man netraucē dienā lūrēt manos divos 17″ CRT @ 85 hz dienā virs desmit stundām, acis par to neko īpašu nesaka un es kaut kā pat brillēs vēl neesmu iedzīvojies
un
, ieteikumi? Visus 3 šon aplukoju dzivajā, bet nevaru izštukot. Man jau vairāk gan vizuāli gan visādi citādi Dell patīk, bet ko citi saka? Nav man ipašas poņas par tiem Hz etc drazām.
Maciņš nav galvenais, galvenais ir cik lietojams.
Ieej jebkurā internetveikalā un nopērc savam maciņam atbilstošu monitoru. Kur problēma?
Problēma ir tajā, ka jebkurā internetveikalā tu pērc kaķi maisā, jo tur esošās specifikācijas norāda vienīgi to, cik daudz vietas uz galda monis aizņems, cik ātrāk griezīsies skaitītājs un par cik naudām paliks plānāks tavs maciņš.
Ieej jebkurā internetveikalā un nopērc savam maciņam atbilstošu monitoru. Kur problēma?
Problēma ir tajā, ka jebkurā internetveikalā tu pērc kaķi maisā, jo tur esošās specifikācijas norāda vienīgi to, cik daudz vietas uz galda monis aizņems, cik ātrāk griezīsies skaitītājs un par cik naudām paliks plānāks tavs maciņš.
Vot vot…. A draņki pirkt es negribu… Tapēc jau laikus ielienu te un paprasu citiem, vairakas galvas gudrākas par vienu 😀 pie tam manas zināšanas moņos ir tiri ierobezotas, jo visu laiku esmu lietojis CRT un tikai 😀
Es, personīgi, domāju, ka tev vajadzētu 19′ LCD, jo ja būs lielāks, vienkārši būs naudas izšķiešana, bet ja mazāks, tad varētu tomēr būt diezgan sūdīgi, ja rindiņa ir gara, tad nevarētu pārskatīt visu. Kas tās par muļķībām ka dizainerim vajag CRT?? Tikai sāp no viņa acis. Es, piemēram, gan kodēju, gan dizainēju, tapēc man ir optimalais variants – 22′ LCD. 🙂 Tikai neieteiktu Wide, jo, labi, nav tas tev koejot svarīgi, bet man bija tā, uzzīmēju dizainu, tad atveru no cita kompja, un proporcijas dizainam vienkārši di*sā! 😀 Veiksmi! 🙂
Toties es uzskatu ka 19″ LCD ir tikai naudas izmešana – parastajam 4:3 19″ LCD izšķirtspēja ir tikpat liela kā 17″ LCD, tikai monis aizņem vairāk vietas – nafig tas vajadzīgs?
Bet acis sāp no tā, ka līkie pirkstiņi nespēj pacelt kadru frekvenci virs 60 Hz 🙂 Manējās acis ir jūtīgas, ja man būtu jāskatās uz CRT moni @ 60 Hz, tās pēc 10-15 minūtēm sāktu sāpēt. Bet tas man netraucē dienā lūrēt manos divos 17″ CRT @ 85 hz dienā virs desmit stundām, acis par to neko īpašu nesaka un es kaut kā pat brillēs vēl neesmu iedzīvojies
Hmm.. Kapēc uzreiz līkie? Ļoti labi zinu kur var nomainīt Hz, tikai esmu dziredējis ka CRT nevajag likt vairak par 60… Tā ir?
vai
mok pat divus paņemšu, man videnei ir divas izejas
A izmērs pie kājas – var kodēt kaut ar telefonu.
bet nu cena 😀 awwful 😀
Preses relīzes