Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Kodera monitors?
P.S. msh. Nepiekritīšu, ka 19” būs lieka naudas izmešana (piem. manā gadījumā). Uz 17” monitora man acis nenogurst tikai pie izšķirtspējas 1024×768. Pie tās varu sēdēt cauru diennakti, nezinādams acu nogurumu. Uzliekot lielāku, acis uzreiz izjūt diskomfortu. 19” to novērš. 🙂
P.P.S. Katram savs. Tāpēc, es šajā gadījumā esmu starp tiem, kas par lielāko monitoru, ko vari atļauties. Bet vislabāk – 24″ 🙂
Un vēl! Es esmu pilnīgi un galīgi pret 16:9 monitoriem. Tie varbūt ir labi parastiem useriem, kas skatās tikai filmas, bet man ir svarīgi, lai arī vertikāli es normāli varu tekstus lasīt. 🙂 Bet… nekur mums neaizbēgt no tā, jo ražotāji nāk virsū ar jaunajiem standartiem!!
Hmm.. Kapēc uzreiz līkie? Ļoti labi zinu kur var nomainīt Hz, tikai esmu dziredējis ka CRT nevajag likt vairak par 60… Tā ir?
Ko tu te fantazē? 😀 Tad jau nav nekāds brīnums ka nogurst, ja uz 60 Hz 😀 Priekš tam moņiem ir PnP, lai nevarētu uzlikt vairāk, cik kineskops un elektronika velk 🙂 Š ie jau man tikai darbojas uz parastajiem 85 Hz, man blakus stāv viens 15″ CRT priekš kastēm, ar kurām sanāk darboties, tas savus standarta 800×600 velk uz 100 Hz 🙂
P.S. msh. Nepiekritīšu, ka 19” būs lieka naudas izmešana (piem. manā gadījumā). Uz 17” monitora man acis nenogurst tikai pie izšķirtspējas 1024×768. Pie tās varu sēdēt cauru diennakti, nezinādams acu nogurumu. Uzliekot lielāku, acis uzreiz izjūt diskomfortu. 19” to novērš. 🙂
P.P.S. Katram savs. Tāpēc, es šajā gadījumā esmu starp tiem, kas par lielāko monitoru, ko vari atļauties. Bet vislabāk – 24″ 🙂
Tu esi tik neprātīgs lai lietotu LCD uz citu izšķirtspēju, nekā tā īstā izšķirtspēja? 😀
Kas tad būs tās 24″, ja ne 16:9 – 16:10? 😀
Tu esi tik neprātīgs lai lietotu LCD uz citu izšķirtspēju, nekā tā īstā izšķirtspēja? 😀
Uz 17” un 19” 1024×768 darbojas lieliski, lai gan defaultā paredzēta 1280×1024
Kas tad būs tās 24″, ja ne 16:9 – 16:10? 😀
A ir izvēle? Nav! Gribi vai negribi, jāpāriet uz to jauno standartu.
Tas nu vēl būtu tā, nesvarīgi. Bet glancēt laptopus un monitorus, manuprāt, vispār ir “brauciens auzās”. Ko dod tās “dabīgās krāsas”, ja, sēžot uzsoliņa parkā, tu laptopu vari izmantot tikai kā spoguli.
Bet nu, viedokļi ir dažādi. 🙂
Man arī tie mazie burti ekrānā ir par mazu, bet to risinu uzliekot Large fonts tēmā, Firefoxā lietoju adonu, kas defaultā rāda visu uz 150% zoom.
Ok. Varu nofotografēt 😀
Preses relīzes