Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Kur pazudis Network Connections ?
Kaimins Nr 1-atverot control panelī mapi Network Connections ir galīgs tukšums. Kur palika tās monitorinu ikonas ? Protams neiet internets. Ko darīt ? Wind XP.
Kaimins Nr 2 -atverot to ikonu Network Connections ir tie monitorini bet ar sarkaniem krustiniem .Un tie krustini nepazūd ne pie kādām darbībām. (cipari pareizie, internets pienāk ) Vai var ko darīt? Wind XP .
Nu pēdējais jau ir vest uz remontu. A paši tur neko nevar paprovēt ?
Es draugam nomainīju tīkla karti un aizgāju ,zibens laikā interneta vadu arī vajag raut ārā!
Pie kā tev tava tīkla kartele ir pievienota – pie zibensnovedēja? Tad jā, raut ārā vajag obligāti. Es gan neredzu iemeslu, kāpēc vispār zibens laikā slēgt kasti laukā, jo tā darbojas tikpat labi kā parasti 🙂
uzskatu, ka tikai lauku mājām viss ir jārauj ārā. Rīgā starp daudzām mājām ir pratiski neiespējami noķert zibeni…. 🙂
Re re, vēl viens, kam latvijā eksistē tikai visuma centrs – vienīgā pilsēta 😀
Š inderi, iesākumam apskaties, kas tev iekš device manager darās. Ja variantam numurs viens tur nav nevienas pašas ikonas ar izsaukuma zīmi, maini tīkla karteli, kapeikas vien maksā.
Es draugam nomainīju tīkla karti un aizgāju ,zibens laikā interneta vadu arī vajag raut ārā!
Pie kā tev tava tīkla kartele ir pievienota – pie zibensnovedēja? Tad jā, raut ārā vajag obligāti. Es gan neredzu iemeslu, kāpēc vispār zibens laikā slēgt kasti laukā, jo tā darbojas tikpat labi kā parasti 🙂
Man draugam privātmāja iespēra ,2 televizori , dators ar monitoru ,kaut kāds elektroniskais pulkstenis aizgāja pa gaisu! 😀
Tad jā, raut ārā vajag obligāti. Es gan neredzu iemeslu, kāpēc vispār zibens laikā slēgt kasti laukā, jo tā darbojas tikpat labi kā parasti 🙂
Fascinē tavs naivums :D. Neesmu ļauns, bet domāju, drīz vien tu mainīsi savu optimistisko uzskatu nopietna UPS
#schinder: Abos gadījumos jaunu tīkleni. Un lūdz Dievu, lai neuzrastos vēl citas problēmas (tādi “pussasperti” dzelži (MB) mēdz arī lēnām mirt).
Es gan neredzu iemeslu, kāpēc vispār zibens laikā slēgt kasti laukā, jo tā darbojas tikpat labi kā parasti 🙂
nu tu pateici dumju domu
Preses relīzes