Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kura ir tava sapņu zeme?
Lai gan, galīgi neticu, ka šis sapnis piepildīsies… 🙁
Ja būtu iespēja izvēlēties, tad noteikti kompānijā ar pāris draugiem uz dullo, nevis ar tūrisma aģentūru un veselu baru – tas ir pretīgi.
Un jā, pašreizējā situācijā visreālākais veids būtu tur mēģināt aizpeldēt :/
@Evers: [spoil][img]
Par Jaunzēlandi… tur ir fantastiska dzīvošana, kautvai mežā zem kokpapardes dzīvo, jo tur nav pilnīgi neviena insekta, kas tev varētu sagribēt kost, ne čūskas, ne kāda cita nedraudzīga kustoņa. Ļoti atšķiras no kaimiņzemes Austrālijas. 🙂
Pats, ne tikai vēlos, bet esmu pārliecināts, ka došos uz Dienvidkoreju. Jā, tur visi brauc ar Kia, Hyundai utt, bet jau vairāk kā gadu esmu aizrauts ar viņu moderno kultūru, dzīves paradumiem, mūziku un pats galvenais – ēdienu.
Te daudzi minēja Japānu – tur arī vēletos aizbraukt, bet vairāk ceļojumā, nevis pārcelties uz dzīvi.
Jaunzēlande!
Otrajā vietā ir viena noteikta pilsēta UK – Bristol :> (tikai kā ceļojums)
– ASV un/vai KanādaJaunzema
– Japāna/Taizeme/Ķīna
– Austrālija
Š ī gada ceļojumu plānā ietilpst Itālijas apmeklējums (Roma, Peskāra, Neapole).
PS: Vieta uz kurieni es brīvprātīgi vairs nekad nebraukšu, tā ir Krievija (Maskava, Pēterburga). Tur tiešām nav ko redzēt.
– Japāna/Taizeme/Ķīna
PS: Vieta uz kurieni es brīvprātīgi vairs nekad nebraukšu, tā ir Krievija (Maskava, Pēterburga). Tur tiešām nav ko redzēt.
Uzliku Japānu, jo nevarēju tajā brīdī atrast īstos vārdus par austrumu zemēm, man tieši tas pats variants, kas tev.
Un arī par Krieviju tieši tāpat, galīgi neinteresē.
man meksika.. tekila, kaktusi, sambrero..
Uzreiz ienāca prātā šī dziesma 🙂
[spoil]
Meksikāniskas atmiņas, atvilkos mājās kārtīgi sastrēbies tekilu un klausījos šito kamēr atlūzu. :D[/spoil]
2. Lieldienu sala – mana bērnības mistiskā sapņu valstība ar akmens milžiem un slepenajām alām 🙂
Nekas nav nereāls, tik čakli jāstrādā, lai naudiņa ienākas…
Vienreiz Norvēģijā ir būts un noteikti gribas atpakaļ.
Bet tuvākājā nākotnē mazliet ticamāka ir vīzija kārtīgāk pablandīties pa Rumānijas kalniem, kur arī pirms gada jau sanāca būt.