Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kura ir tava sapņu zeme?
Ehh, laikam baigos pātarus esmu sadrukājis, bet nekas, gan jau, ka kādam ari info noderēs…
Es ceļoju kopā ar to saucamo «GIDU», taču viņu sauca par Igoru un viņš pārtulko filmas latviešu valodā un nemaz pa gidu nestrādā…
Ceļojums bija sper, taču jautrākais bija tas, ka nemitīgi mēs maldījāmies un tas mans patika, jo GIDS nezināja neko par šo ceļojumu…
Es domāju, ka tā ir aktīvā atpūta un jauki var pavadīt laiku kalnos un kāpt, kāpt un vēlreiz kāpt, taču šajā gada laikā tur var paslēpot…
Tā ir vieta, kurā tu jūties kā savās mājās…
–> Ar «IMPRO» –> «Klinšu zeme – Norvēģija.»
2.Meksika
3.Mjanma
Uz visam trijam kaut,kas vienkarshi velk….tik loti,ka zinu,pavisam driz uz kadu aizbraukshu….
Cik esmu no neskaitāmiem ārzemniekiem tai skaitā radiem, dzirdējis, ka viņi labprāt dzīvotu Latvijā, ja vien šeit būtu ko darīt 🙂
Bet tā, ja man jāizvēlās, droši kāda Itālija vai Kanāda. Galvenais jau nav, tur tie visādi labumi, pludmales, un skaisti zaķi :D, bet gan ar domu, ka tur varētu dzīvot visu mūžu. Mums jau tik tā liekas, o tur tāds kurorts, utt.. bet tās vietas ātri apnīk.
Vispār vēl varētu uz kādas salas, kādā maljorkā, nodarboties ar narko biznesu 😀 😀
Ja nopietni jāatbild uz jautājumu, tad Havaju salas. Hmm Wuu, laba ideja par to 66. štrāsi! :>
[spoil][youtube]
[youtube]
[youtube]
U jelly, Latvia?