Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › kurš grib pasminēt par sudinājumu ss.lv?
Savādāk pēc tāda tizla tirliņa izskaties.
Esot daudz gadījumi. Izmanto to, ka cilvēki nezin, nesaprot.
Un kā raksta Samurajs, tad > 10. gadu vecs. Varbut pat kaut kāds agrīnais pentium 4. kuram teju 15.gadi? Un Reāli ja tikai no moņa un datora var iegūt melno metālu tad melnais metāls ir 0.10. eiro.kg aptuveni tagad vērtē. tad kadi 0.50. centi. Bet tur iegūst vairāk nekā tikai melno metālu.
Bet protams mājas apstākļos protamss, noņem kopusu pārējos izmet musorā, ko nevajag darīt. pēc tam ej uz punktu un nodod melno metālu. Bet no platēm un visa cita var pārstrādajot dabūt metālus un tīru plastamasu, tai skaitā pat tiru zeltu. tadi antikie pc praktiski parastam standarta lietotajam nav 100 gadus vairs vajadzgi, tas ir tikai “sapnis” ka bus kads “tirlins” kas panems to pa lielu naudu, vells sazin kam.
Jā ir antīki pc, kas maksā daudz, bet ne jau no name kaimiņu Sašas saliktu kompi…. Protams arī par 80to gadu commodore neko prātīgu nedabūsi…
jeb atradi “duraku”
nee duraki paši uzrodas-kas es vainīgs ka šiem iepatikās digitālais korpus….
Taka katrs sev laimes kalējs…..Man pat tagat ir nēmējs 9 dadus vecajam PC pa 70 jo iekš vina ir 1TB HDD taka tur ta cena būs”HDD 50 ero verts” da jebkads luznis pats PC būtu 🙂
Isi sakot ja jūs braukātu uz norvēģiju/vaacij tad saprastu kas un kā:D!
Es pērku lietotu 1 tb ar defektu 1. eiro.gab. bez defekta pa 25. eiro.
Tā kā nezinu ko dara vācijā. Es esmu tur tikai sūtijis mantu savāziņā.
Norvegīja labs PC tiek izsviests dēļ strāvas vada defekta,kautkur pārspiests,xujax dators pa galam:)
Preses relīzes