Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Kuru mātesplati izvēlēties?
/ceru, ka saprati, ko ar to domāju.
Māteni –
Proci –
ramu’s rulē tāpat kā cena –
Reku es paņēmu
Piemet vel 2 gb tāda rama un jaudīgāku proci, pēc savas patikas. Tik ne no m79.lv rrrr….
Bieži man cilvēki jautā, kas ir labāks, izdevīgāks, lētāks un krutāks, Tādiem var atbildēt: “Labāk PC nepirkt, ja nevēlies ar laiku zaudēt naudu”, kredītā PC vispār nebūtu izdevīgi iegādāties, kamēr beigsi maksāt, tikmēr jau kaut kas jauns būs iznācis 🙂 Kaut gan, tagad PC hardaware sfērā vērojams kritums, citiem labi ar vecam “celkām” + kombinētu jaunu v-karti, citam pat tas win98 iet kā nākas. Citi atkal tādi, kuriem PC vajag tikai “oranžajiem”. Cilvēki ir dazādi, līdz ar to arī ap 20% cilvēku, saloni iesmērē noliktavas putekļaino preci, cilvēkam jau liekas ooo jauns, no kastes tiko atplēsts, bet nav nekādu nojēgu, kas tagad tirgū skaitās jauns un jaudīgs 🙂
sRock) , nemaz tā nerullē. Gļuki un bremzes garantēti pat, ja pārējie dzelži itkā ir atbilstoši un labi. MS Office lietotājs varbūt to nemanīs.
Glamūrīgākā Asarock plāte iekš m79 maksā 50 Ls, kamēr citu firmu nopietnas plātes tikai sākas ap to cenu 😀 Var izsecināt kvalitāti pēc cenas vien.
Pats vairāk esmu tendēts uz Gigabyte, bet nesmādētu arī Asus, par Asus ar daudz labu atsauksmju, par MSI gan nezinu.
Preses relīzes