Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › kurus skalrunjus lai perk?
paldies jau iepriekshs.
p.s. ja zinat citu veikalu kura ir labaki tad iesakiet,tikai ludzu noradiet precizu linku lai zinu kurus skalrunjus domajat.(cena lidz 30ls)
Vislabāk varētu liecināt kaimiņi…
Varbūt apsver domu par ko šādu:
Tas noteikti ir kvalitatīvāks risinājums, bet, ja tev vajag obligāti tumbas, tad, protams, neder….bet ieteiktu apdomāt.
P.S. Jāsalīdzina skanējums starp S-90 un S-90D. Tā nu nejauši sanācis, ka man pagaidām ir divas tādas tumbiņas :hmz: Bet es ceru, ka tuvākās nedēļas laikā būs vienāds pāris 😀
Nemaz nerunājot pa pastūzi vēl.
Un, ja cilvēks grib kvalitatīvu mūziku, bet nevajag obligāti tumbas, tad lētāk ir nopirkt kvalitatīvas austiņas.
Ja man būtu jāizvēlas starp kaut kādām plastmasas štruntiem vai kvalitatīvām austiņām – es noteikti izvēlētos austiņas.
Btw…atbilstošas kvalitātes tumbas ar pastūzi maksās vismaz ap 200ls.
Bet ja par kvalitāti po, tad kāda šķirba, lētakie grabuļi ar iebūvētu barokli kaut kur ap 7 ls bija, ja ne mazāk 😀
Arī līdz 30 Ls. Ir 1 šāds variants:
Iepriekš man bija līdzīgas tumbas – PARTITA PRO DB 2.2 MT3315 – bija ok, bet varbūt kādam ir paveicies nopirkt ļoti labas tumbas un var ieteikt?
Obtw – laba skaņa sākas nevis tikai pastūžos vai skaļruņos, bet ar skaņas karti, kontaktiem un vadiem. Un nebeidzas arī ar tiem, bet gan ar pašas telpas akustiku.
reāli ir kaut kādi 6nieki pīkstuļi un kaut kāds 30nieks sabis. bet man neko vairāk arī nevajag un jūtos pilnīgi apmierināts ar savu pirkumu. S30, protams, būtu daudz daudz skaistāk.
P.S. Vēl viena lieta, ko vajadzētu tehniskajos dokumentos paskatīt, vai ir tāda lieta kā “magnetic shielded”, savādāk, ja noliksi trubu blakus tumbiņām un kāds piezvanīs, tad sliktākajā gadījumā sirdstrieku nosausi 🙂
Preses relīzes