Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › laižam uz Alpiem!
Slēposim un snovosim slavenajā ziemas kūrortā Zillertal, kur ir 169 kalnu pacēlāji un kopējais nobraucienu garums virs 640 km
Nebūs apdalīti arī distanču slēpošanas piekritēji – kopējais trašu garums pārsniedz 200 km, tās ir perfekti sagatavotas (nogreiderētas) klasiskajai slēpošanai un slīdsolim.
Viss vienuviet!
Brauksim ziemas visinteresantākajā laika posmā, proti, Ziemassvētkos, tāpēc būs mums gan piparkūkas, gan eglīte gan Austrijas Alpi – rokas stiepiena attālumā. Brauciena dalības maksa – 285Ls.
Ja esi izdomājis pievienoties, droši dari tā, un pēc iespējas ātrāk dod ziņu, jo vietu skaits ir ierobežots.
Zvani (26478123) vai raksti (
Otrkārt, pirmo reizi dzirdu par tādu tūrisma kompāniju. Zin kā var uzrauties uz tādiem kantoriem? Samaksā piķīti, un pēc nedēļas firmele pačabējusi. It sevišķi šajos laikos, kad visi viens otru grib piekāst. Nekādas uzticības.
Citādi gan tādas aktivitātes – (velo un slēpošanu, nevis spamu) atbalstu.
Bet – ne tad, kad reklamēju maksas pakalpojumus.
Vispār esmu strādājis arī tajā – pārtraucu kad projekts beidzās.
Par tēmu un saistībā ar IT:
“Sīkāku informāciju par VeloTūristiem un braucienu varēsi atrast mājaslapā.”
vismaz man neizdodas – ne tikai sīkāku, bet vispār nekādu.
Labi. Saruna ne par tēmu sanāk. 🙂
Es spēju vairumos gadījumu saprast rakstīto un domu, arī ja tur ir kļūdas. Nezinu, varbūt esmu kāds īpašais ar tādu spēju.
Protams, par infas pareizību administrācija neatbild – katrs uz savu atbildību 🙂
neatrastu
Es gan kalnos neatzīstu ne slēpes, ne velo. Mugursoma plecos, ja vajag, virves, āķi un dzelkšņi – un uz priekšu (t.i. uz augšu).
Hmmm, kā gan ir jāmeklē, lai neatrastu
Kā gan jālasa, lai nepielektu, ka stāsts nav par meklēšanu, bet par to, ka lapa vispār nebija pieejama?
Tagad lasāmais apraksts labs.
Preses relīzes