Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › LaMPA pret p2p piraatismu – kursh vinnees?
P.S.Papildus infai varat iepaziities ari ar to ko saka citos lielajos IT forumos par sho lietu:
Š eit adrese
Visvairāk man interesē, kā viņi mani varētu noķert 😀 😀 😀 Pēc Nika un IP? Diezvai. Arī ne pēc E-pasta adresēm. 35 000 cilvēku vienā trakerī, trakeri simtiem. Drīzāk jau pašus mentus pēc tam varētu iesūdzēt tiesā par to, ka vienam uzliek sodu, otram nē.Nebūtu godīgi, un ja liek sodu, tad lai visiem uzreiz, bez izņemuma. Tas ir neiespējami. Nu ko tad taisīsim slēgtos saitus. Kur tikai savējie tiek iekšā. Kaut ārī kada sveša acs tiktu iekšā, lapa izskatītos pēc piem kāda foruma vai tā, bet apakšā sēdētu trakeris. FTP serveri arī var lietot. Tikai zināmi cilvēki.
P.S.- un vēl- i-netam nevar lietot starptautiskus likumus- katrai valstij savs!!! tātad man pie d*** ko dara ASV, Vacijā utt.Latvijā vēl IT likumdošana nav tik tālu tikusi.
Nu labi, pieņemsim, ka lielie mediju magnāti dos naudu LAMPAI (jo šitā cīņa izmaksās ne jau maz!) un tā nu pievērs DC hubus un trekerus.
Bet ko jūs, kungi, padarīsiet bezserveru
Nu, iespējams, ka tiem, kuri mīl lejuplādēt latviešu mūziķu darbus, būs sīkas neērtības, bet viss pārējais dabūjams vēl 10 veidos. Nez kālab Vācijas lielākais Emule serveris DonkeyServer No.1 joprojām pastāv… tajā ir 899.090 lietotāji ar kopīgo šāri 122 milj. failu. Izskatās, ka mazā Latvija kārtējo reizi grib ielīst lielajai Eiropai dirsā! [img]
fox tu draudzējies ar savu galvu? Visiem provaideriem ir noteikums saglabāt visu IP realo adresi!
LTC savus klientus aizstāvot!
fox tu draudzējies ar savu galvu? Visiem provaideriem ir noteikums saglabāt visu IP realo adresi!
Nu lai noskaidro, manu IP, adreses kurās esmu līdis. Mentiem būtu daudz vienkāršāk visu izdarīt. Aiziet ciemos pie provaidera, datubāzē sameklēt piem danger.lv IP adresi, un pastīties visas tās IP adreses, kuras ir izmantojušas danger.lv. Ietu ātrāk tā lieta. Savāktu sarakstu ar adresēm un puse Latvijas paliktu par nabagiem, noziedziniekiem, valsts kaitniekiem. Tas ir smieklīgi. Nu ko sākam masveida invāziju uz krievu trakeriem.
Mentu iejaukšanās
Mans tēvs pirms vairākiem gadiem teica tā: “dēls, klausies pirātisku mūziku un spēlē zagtas datorspēles, tikai rēķinies ar to, ka nekad nebūsi nekas vairāk kā sīks zaglēns”.
Jāsaka, ka man tiešām bija grūti atteikties no visiem sazagtajiem labumiem.
Kas attiecas uz varas orgānu centieniem ierobežot pirātismu, manuprāt, reālu panākumu nebūs. Pilna pasaule ar sīkiem zaglēniem.
IMHO vienīgais veids, kā tiešām samazināt pirātismu ir dzīves līmeņa celšanās Latvijā un cenu samazināšana. Pāris trakeru aizklapēšana pilnīgi neko nemainīs.
Pirātisms būs tik ilgi, kamēr pastāvēs brīvais nets, bez blo”etajiem portiem… karoče- kamēr demokrātija- tikmēr būs pirātisms.. tā vnk cilvēka daba 🙂
Preses relīzes