Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › Lapu numerācija ar Word
Varbūt kāds zin?
Nu redzam, kā valsts izglītības politika palīdz M$ nokāst papildus miljardus…
Insertpage numbers
kur tad vēl page number Tu parasti liec, ja ne pie instert->page numbers 😀 ?
un man arī ir bijusi šāda problēma, kuru šķiet tā arī neatrisināju – šo nevar izdarīt ar vienkāršu insert numbers, cik tur uzstādījumi pārskatīti, šādu efektu dabūt nav izdevies.
Vēl ir tā iespēja headerī/footerī nospiest CTRL+F9 un uzrakstīt formulu, lai rāda tikai tad, ja lappuse ir > par kaut kādu nr.
{ IF {PAGE} <= 5 " " "{PAGE}"} Tos {} vienmēr dabū, nospiežot to CTRL+F9 Par šito jau te pa mani smējās kādreiz – kā jau programmētājs, pat wordā lapušu numerāciju pieprogrammē 😀
Es saku neatceros no galvas, meklē pats page number format
Stulbumam nav kalngala… (vairāk tēmēts uz marr)
Var sākt numurēt kaut no 99 lapas, bet nenumurēt var tikai pirmo lapu. Nevar sākt numurēt ar 5 lapu vienā dokumentā, tādu iespēju nedod izvēlne 2003 office versijā zem Insert -> Page numbers.
Stulbumam nav kalngala… (vairāk tēmēts uz marr)
Par to stulbumu samērā abpusēji – kāda jēga no ieteikuma – pamēģini ielikt lappuses numuru tur, kur to liek? (un jā, šis ieraksts mani uzjautrināja, tāpēc to arī atzīmēju)
Ja reiz esi to kādreiz iespējis tur izdarīt, tad pasaki to citiem, jo cik man saprotams, tad tur neviens no diskusijas dalībniekiem to nav spējis izdarīt tur, kur Tu iesaki.
Lūk, drono ieteikums ļoti solīds un kādreiz noteikti izmēģināšu/pārbaudīšu!
Preses relīzes