Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › LCD vs plazma
Gribas iegādāt jaunu uz vasaras pusi. Kārojas arī Full HD, bet pagaidām liekas dārgs prieks.
Nu Full HD cenas nemaz tik astronomiskas vairs nav, piem.
Konkrētus modeļus ieteikt nav vērts, mainās mērkaķa ātrumā… uz vasaru jau būs jauni.
Pret Samsung nekas personisks nav :D, varētu pat ņemt.
Ejam tālāk:
Kā ar raksturlielumiem? Skata leņķis būtu pie kājas, jo galvenais, lai pats redzu un no citas istabas 179 grādu leņķi nečolēšu :D.
Samsungam nav jāmaksā par zīmolu??? Tas tak ir tāds brends, ka vai nu. :hmz:
Ja arī ir, tad ļoti maz salīdzinājumā ar Sony, Philips utml. un nav sliktāka prece.
Filmas no PC? No ētera/kabeļtelevīzijas/satelīta???
Cik sapratu HD ready un full hd divas dažādas lietas.
Links:
—
Links:
es par philips
bet: skaties lai aiz ekraana izmeera ir PFL – jaunaa paaudze.
aiz PFL – jo lielaaks cipars, jo augstaaka liimenja tv attieciigi vairaak papildus fiichas.
D – dvb-t tjuneris.
iesaku njemt ar pixel plus 2 hd
ja 32 tad ar ambilight – ljoti efektiigi.
bet vispaar ir taa – izdomaa kaadas fiichas gribi, un tad chaapo uz veikalu,saliidiznaat bildi. kas patiks un cena buus ok, to jem ciet.
samurajs esi redzeejis samsung kraasas? pilniiga kaka, perebors.
es par philips
Jā, esmu redzējis, nav nekāda vaina. Ja tu spried pēc “Shop mode”, kādā Samsungi nonāk veikalā – tur tiešām ir perebors ar krāsām. Mājās var perfekti noregulēt un bilde ir teicama. Kas prot – var ielīst System settingos un pieslīpēt arī tur (lāmēm sirsnīgi neieteicu, var sajāt aparātu).
Tad vel ir viens 26″ Vestel lcd un 32″ Sony Bravia lcb. Pat sany protams nav komentu,
darbībā ataisno brendu, vestels ar rādā ļoti labi
esmu reguleejis un groziijis – nu nepatiik man.
bet nu kaa jau agraak esmu teicis – tyas katram ir dzilji individuaali – kaada bilde patiik.
vnk jaaiet un jaaskataas.
Preses relīzes