Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Ledus, ledus pingvīns jē jē, man tagad jāiet
siirupi nebuutu nekas bez vinja unikaalaa joku pasniegsjanas veida – tas jau arii ir tas smiekliigaakais :>
p.s. un vispaar… zini kas ir reaali nojaats humors, par ko piemeeram atkal es nesmejos? taas ir taas jaaklju filmas, ko peec divtuukstosjaa gada baigi iesaakusji raadiit – visi tie amerikaanju piiragi un sjausmeniites 1,2,3,…59. vot par kaut ko tik prastu es tiesjaam neprotu pasmaidiit. :>
pīrāgus es vispār neskatos, kas var būt tupāks par tām.
briljanta roka
fortuunas dzjentelmenji
vieglu garu
sportloto 82
kin-dza-dza
un taadaa stilaa.
kvalitatiivam jokam ir jaabuut apaksjaa jeegai, zemtekstam un ironijai. tas, par ko fano muusdienu degjeneraati ir nozjeelojami.
ljoti smalka ironija par to, kas piemeeram sjobriid notiek pie mums…
taa luuk.
rajah, zjeel, ka neizprati kin-dza-dza jeegu.
ljoti smalka ironija par to, kas piemeeram sjobriid notiek pie mums…
taa luuk.
nu tā jau nav vienkārši komēdija, bet kas līdzīgs traģikomēdijai. vienkāršai komēdijai jau ir jāizraisa smieklus bet ne kārtējo pārdomāšanu un galvas lauzīšanu.
Mr.Death, agoniskiem bezjeedziigiem smiekliem iesaku lietot slaapeklja oksiidu…
paldies, pietika jau ar tavas atbildes izlasīšanu :D:D
d_l, labaak neriskee vinju nokaitinaat :> veel piedziis tiesaa no tevis kompensaaciju, par to ka mazajam cjuvaakam sagandeeji nervus, deelj kaa cieta vinja vecaaku pirktaa aparatuura 😀
Kā tad viņš man var sagandēt nervus, un pēc kā tu spried ka mans dators, monitors, tumbiņas u.c. ir pirkts par manu vecāku naudu?
Pa tēmu:
tiesjaam no saakuma izskatiijies jeedziigs, bet izraadas tiesji taads pats degjeneraats, kaa nomaacosjais vairums…
edit – puisjelis par to cirku peecaak pierakstiija :>
es par sjo teemu savaa atejaa, jau pirms paaris dienaam paspeeju iebliezt rakstu – otreiz to pasju sjeit nerakstiisju :>
Preses relīzes