Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Lenovo ThinkPad W701ds – laptops ar 2 displejiem
Vispār Lenovo ThinkPad W701ds par portatīvo šā vārda vispārpieņemtajā nozīmē grūti nosaukt – tā ir lieljaudas darbstacija, kuras svars (4,5 kg) arī ne īpaši atbilst portatīvajai tehnikai.
Modelim iespējamas dažādas konfigurācijas, bet advancētākā
Nvidia Quadro FX 3800M GPU
16 GB RAM
500 GB HDD vai 256 GB SSD
17″ 1920×1200 pamatdisplejs
10,6″ 1280×800 palīgdisplejs
1 USB 3.0 + 4 USB 2.0 pieslēgvietas
2 MPix kamera
WiMAX un IEEE 802.11n atbalsts
VGA, DVI un DisplayPort pieslēgvietas
Cena arī būs pa kabatai tikai tiem, kam šāda darbstacija patiešām vajadzīga: 3,800 USD.
Pašu datoru varētu nosaukta “vilks jēra ādā”. Man gan laikam kādam laiciņam pietiktu arī stacionārais dators ar šī dzelža parametriem. 😀
Bet Lenovo nupat laida klajā ari citus, krietni pieejamākus aparātus.
sanāca tikko sastellēt jaunu lenovo SL510, tas gan patīkams, pats neatteiktos
Smuks! Man patīk. Man vispār patīk Lenovo ThinkPad sērijas datori. 🙂
Smuks?! o_O
Tikpat neglīts kā visi pārējie IBM/Lenovo klučainie portatīvie. Dizains jau vairāk kā desmit gadus nav mainījies. 😀
Lai nu kā, ja es pirkšu sev portatīvo, tad tikai no Lenovo Thinkpad sērijas.
Smuks! Man patīk. Man vispār patīk Lenovo ThinkPad sērijas datori. 🙂
Smuks?! o_O
Tikpat neglīts kā visi pārējie IBM/Lenovo klučainie portatīvie. Dizains jau vairāk kā desmit gadus nav mainījies. 😀
Es arī piekrītu par “smukumu”. IBM laikam ir kāda līdzība ar mersedes džipiem, kas arī ilgu laiku īpaši neuztraucās par robusto kantainumu. Manim arī bija darbā piešķirts portatīvais, kādus gadus 8 atpakaļ, un tas patiesi no šā eksemplāra ne ar ko neatšķīrās. Tas vecā tipa sarkanais, klaviatūrā iestrādātais, pindžuks peles kursora bīdīšanai jau tad bija un vēl arvien ir :D, bet no otras puses raugoties uz darba kvalitāti izskats nez vai kādu iespaidu atstāj, ja neesi kāds biznesmens protams, kur ir svarīgs viss sākot no izskata, izmēra un beidzot ar zīmolu.
…
+1
Tu zini, ka viņam apakšā ir metālisks korpuss, kas spēj izturēt pat cilvēka svaru? Tu zināji, ka klavierē vari saliet krūzīti ūdens, tas vnk iztecēs cauri, bet kompim nekā nebūs.
muahahahahahaaaaa
lai nu kur, bet it portaalaa miitus nevajadzeetu izplatiit….
ibm BIJA brends laptopu pasaulee, diemzjeel tika paardots kjiiniesjiem delj mazaa pieprasiijuma….
lenovo nebuut NAV ibm laptopu peectecis….
lenovo peec liiguma bikuciit censjas savu kjiiniesju meeslu aizsmeereet ar indiesju sveetaas govs suudiem.
Lai nu kā, bet mani nepierunāsiet. Man pašam darbā nopirka R400. Lielisks darba zvērs. Kolēģim tika iegādāts kāds Asus modelītis, ko no galvas nepateikšu, kas par modelīti. Tas pēc pāris mēnešiem vienkārši izjuka. 🙂
D_L, Varbūt kvalitāte nav pati labāka, taču galvas tiesu mehāniskā kvalitāte ir augstāka kā vairums portatīvo datoru ražotājiem.
Par to Leno, viennozīmīgi kroplis.
Nediskutēšu par Lenovo datoriem vairāk, izklausīsies, ka esmu Lonovo tirgotājs. 🙂 Gaumes lieta, bet man ir respekts pret Lenovo. 🙂
ja ibm uzskatiija zem sava goda komplekteet blekji ar leetu celefaanu, tad lenovo visi celji valjaa…
un par teemu. daardais gals… iespeejams pat plastmasa nav preseeta no balozju suudiem. puisjelji, iedomaajaties to flexcable no pamata uz extended, mhhhh
jams maksaas vairaak nekaa lapsis un kalpos ap gadu :>
Lenovo jau sen ražo ThinkPadus pēc IBM pasūtījuma. Gandrīz visi ThinkPad T4* sērijas laptopi ir nākuši no Lenovo konveijera. Dažus gadu atpakaļ IBM pārdeva visu savu datoru biznesu Lenovo. Un tagad Lenovo strādā gandrīz tie paši cilvēki, kas tur strādāja IBM laikos. Arī visi inženiertehniskie risinājumi un testi notiek turpat – Japānā Yamoto laboratorijās. Arī visu datoru galvenais dizaineris Deivids Hils tur strādā joprojām.
Naglas, protams, ar to kompi neviens nedzen, bet magnēzija sakausējuma roll-cage galīgi netraucē, ja dators ir jāvazā apkārt somā utt. Arī spill resistant klaviere ir laba fīča. Kafijas liešana uz klavieres ir klasiska ķibele.
Bet galu galā par gaumi nestrīdas. Ja nepatīk (vai nevari atļauties:) tad nepērc. Nav spiesta lieta.
ja ibm uzskatiija zem sava goda komplekteet blekji ar leetu celefaanu, tad lenovo visi celji valjaa…
Pēc kā tu spried. Esmu salīdzinājis ThinkPad T41 korpusu ar ThinkPad T61 un T500 kropusu. Jāsaka, ka abi pēdējie ir krietni izturīgāki pateicoties magnezija roll-cage un magnēzija sakausējuma pamatnei. Dažos Lenovo lētajos modeļos kvalitāte tiešām pieklibo, bet tas nebūt neattiecas uz dārgajām T un X sērijas kastēm. Mans X61 arī ir gana kvalitatīvs aparāts.
janculis tak sit duuriiti pie spalvainas kruuts un apgalvo, ka nekas nenotiks!11!!!!
viss izliisjot cauri un lapsis pat nenoskjaudiisies!
dajosj eksperimentu!11!!
aa… un par to cilveeka svaru…
ja tev buus otrs lenovo gadiijumaa, tad varam veikt eksperimentu arii ar “nejausju uzkaapsjanu” :>
ps. tu laikam neizlasiiji par daargo galu….
Preses relīzes