Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Lenovo ThinkPad W701ds – laptops ar 2 displejiem
Var kāds atgādināti, kāpēc tas laptops izskatās pēc kropļa? Kur āķis ka dizainu nevar uzlaboti?
Kāpēc tev liekas, ka tu kaut ko rubī no laba dizaina? Un nevajag būt slinkam. Pagūglē, noskaidro, kurš to dizainu ir taisījis un kāpēc tas ir tāds, kāds ir. Nav taču viss ar karoti mutē jālej.
tu vispaari izlasiiji, kas tevis izceltajaa tekstaa rakstiits? O_O
man domaat, ka tur ir tiesji un bez dajebkaada zemteksta…
jaasaka, ka ar praata speejaam tev nav kosji…
ak jā, joprojām nesaprotu tos ļautiņus, kas youtubes linkus visur mētā kā pierādījumus – ka tas lielākoties ir fufelis, saprot pat vidēji attīstīts otrās klases skolnieks.
Te būs daži linki uz oficiāliem lenovo klipiem youtube:
Tur atradīsiet arī citus visnotaļ interesantus lenovo video, protams, ja interesē.
===
aoma, tev neliekas, ka tavs paraksts ir kaut kāds pilnīgs stulbums? Kā no fakta, ka kaut kāda parādība x nav izmērāma nevienā no vispārpieņemtajām mērvienībām izriet fakts, ka šī parādība x ir universāla? Izskatās, ka šoreiz būsi apliecinājis sava paraksta secinājumā apgalvoto.
un nevajag taa satraukties (divi vienaadi linki iemesti), norij siekalas, noslauki muti un dzilji ieelpo…
kas man bija jaasaprot no taviem video? tu domaa, ka es nekad dabaa neesmu redzeejis produkcijas testeesjanu? taa ir parasta rutiina un apbeedinaasju tevi, mhhhh, sjaadi netiek testeets katrs agregaats :>
tu kaut ko par auto crashtestiem esi dzirdeejis? zini, kam tie domaati? sjeit ir liidziigi…
jeb kursj fanaatikjis ir idiots… plopesols ir ff fanaats, tu ibm… ko lai saka.
aomas parakstaa ir taisniiba.
Pats tu izdomā sev ienaidniekus un tad pret viņiem cīnies. Tu arī būtu pēdējais, kurš varētu kādam pārmes par offtopic.
Bet aomas paraksts ir stulbuma izpausme tīrā veidā. Tā ka abi esat izgāzušies.
Bet tā vietā lai atsauktos uz kādu gara milzi labāk pats būtu padomājis. Tad varbūt tev arī līdz sapratnei aizietu tava paraksta muļķība.
Viņiem klaviere ir veidota kā bļoda kurai ir speciālas noteces šķidrumam.
Tā ka ja uzlej tieši uz klavieres tad viss iztek pa smuko cauri.
Bet… pastāv labas izredzes ka klaviere pēc tam var arī vairs nedarboties.
Ja nomauc garām klavierei tad tas viss šķidrums nonāks uz detaļām.
Pats esmu vairākas reizes savējo nolējis… nekas briesmīgs nav 🙂
Man gan ir veca kaste R51 🙂
Preses relīzes