Viss pagaidām ir okey, bet pāris lietas.
Distra: Linux Mint 11 lxde
1. Nevaru nekādi uzlikt Chrome, Chromium. Nedz caur Googles novilkto paku, nedz caur software menedžeri. Praktiski software menedžerī es neko novilkt, uzlikt nevaru. Atrod, doing action 1, un pazūd uzreiz.
2. Izveidot lietotāju, šobrīd ir admin users, bet sīcis paroli vēl uzrakstīt nemāk, un tā man visu laiku ir jāraksta, pie ielogošanās, Itkā opcijās pie useriem bija noņemt nost no login skrīna, bet pēc tā, tik un tā prasa vēlreiz to paroli. Varbūt neizmantot šo root useri, bet izveidot vienkāršu parastu useri un vai to var izveidot bez paroles?
Tā kā neesmu nix users, tad būtu vēlams aprakstīt norm.
Interesanti ir ar to Software menedžeri, pirms tam šis pats viss bija uz lapša, un kaut kā menedžeris tomēr strādāja, standarta instalācijas laikā.
Otra, lieta vēl varētu būt, kas besī ir silent loadings, kā to varētu labot?
Kā ar video kartes atbalstu, kas papildus jādara ATI kartei, lai tā būtu kaut cik ok? Š obrīd itkā viss strādā, bet liekas, ka video tomēr nav tik plūstoši, kā gribētos.
Un par chrome, esi pievienojis ppa ? Softcentre ir kaka, bij labāks package menedžers, neatceros kāds, grafiskos debijāņus sen neesmu redzējis.
Būtu jaukāk, ja plašāk izskaidrotu problēmu, no tā, kas pateikts grūti dot padomu.
Neprasīt paroli pie login – esi to checkboxu palaidis garām pie instalācijas. Use Google lai labotu!
Man piedāvāja izvēli no 5 video draiveriem. Izvēlējos labāko izmēģinot.
Salīdzini ātrumu, gan uzlikšanas, gan kompja. Salīdzini cenu. Un uztaisi rakstu!
Un jā – par vecākām versijām samurajs jau pateica.
Daudz kas noderīgs:
Klauns esi tu, šitie pēc 2 gadiem ir metami, jau ātrāk patiesībā.
Linux Mint 16 is based on Ubuntu 13.10
Preses relīzes