Ir tāda problēma, it īpaši pēdējā laikā, ka manam telefonam, Samsung Galaxy Nexus ar stock 4.3, ir ļoti švaks baterijas darbības laiks un, šķiet, ka ar katru dienu tas samazinās. Tas tomēr nav normāli, ka no septiņiem no rīta līdz trijiem pa dienu telefons ir gandrīz izlādējies, pietam, nav tā, ka lietotu to bez apstājas. Kas tur ir pie vainas? Baterija iet “pa skuju taku” un jāpērk jauna?
Esmu pārliecināts, ka kādreiz tik traki nebija (lai gan nekad īpaši ilgi nav turējusi), jo mani telefona lietošanas paradumi īpaši nav mainījušies. Pasūtīju paaugstinātās kapacitātes bateriju, ceru, ka ar to problēma atrisināsies un dienas vidū nebūs jāmeklē lādētājs – https://www.ebay.com/itm/221040413990?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 – tomēr 1750mAh pret 3900mAh.
Ja ieslēgts Wi-Fi, tad noslēdz to. Neturi ieslēgtu ja nav vajadzības to lietot. Vismaz automātiskās meklēšanas režīmā noteikti nē. Nezinu kā Andriem, bet manam BB ar ieslēgtu Wi-Fi un staigājot pa ofisiem un ik pa brīdim pārskanējot pieejamos punktus baterija sēžas 20-30% ātrāk.
Man jau vislabāk patiktos, ja šis Stat1CX teikto ignorētu – pie Darvina prēmijas radi varbūt arī netiks, bet nu vismaz kopējais cilvēcas genofonds par sīksīku procentiņa daļiņu uzlabosies 🙂