Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Luudzu paliidziet tikt skaidriibaa ar PHP UN MYSQL…
uzstaadiju uz sava datnja apachi serveriiti mysql un php. viss itkaa straadaa.
caur php kaa pamaaciits shajaa tutoriaalii
censhos piekonekteeties mysql datubaazei bet nekas nenotiek 🙁
vai kaads kas ir darbojies vai darbojas ar taadaam lietaam nevareetu man paskaidrot kur es kljuudos?
varbut varat ieteikt uz kp pieveerst uzmaniibu…
jo izpildod to skriptinju nekas nenotiek, meegjinaaju radiit jaunu db arii sekojot shim tutoriaalim – nekas nenotika un mysql jauna db neparaadijaas:(((
domaaju ka php nemaz nepiesleedzas tam mysql 🙁 un kas tad te vareetu buut par problemu?????
Tas ir localhost lai paliek
kur ir dbuser =’root’ tur tev jāraksta datubāzes lietotāja vārds, tas ir kāds tev ir. Parasti jau defoaltā ir root. Tālāk datubāzes lietotāja paroli.
Lab varbūt tur tu nekļūdies
Bet šitam scriptam tācu nekādas jēgas nav, jo reāli tu pieslēdzies datubāzei, kurā nekā nav.
Man šķiet, ka tu kļūdies pie settingiem. Tas ir pie tiem username un paroles.
ar juzerneimu un paroli vissam jaabuut kaartiibaa jo ievadu pareizaas.
paarbaudiju ieksh mysql tai db kas satur juuzeri, vieniigi tur vinjsh manu paroli ir nokodeejis jautraa simbolu virknee:(
gribas darboties taalaak , bet ja netieku pie db tad tam visam zuud mazliet jeega:(((
cik nu laiks ir tik meegjinu tikt galaa ar sho probleemu, bet nu jau saak rokas nolaisties jo cik tad var to tutoriaali caurskatiit…..
🙁
Nepaīdz? A kādu erroru izmet ?
P.S Tu diezgan neprecīzi situāciju apraksti, nevar saprast vai tev kļūdu izmet vai arī, kas tur notiek 😉
nu tur jau tas joks ka arii erroru neizmet – tad jau vismaz vareetu ko samekleet…
ir taa ka meegjinot izveidot jaunu tabulu vai ko vel manaa brauzerii nenotiek nekas.
pareizaak sakot balta lapa:(
paarbaudot mysql no komandrindas arii izskataas ka nekas nav noticis. un paskatoties server statusu mysqlam nemainaas piesleegshanaas reizes, t.i. ja es biju 3 reiz no komandrindas sleedzies un tagad ceturto reizi piesleedzos tad ja pa vidu esmu meeginaajis no brauzera caur php nekas nav mainijies… uzraada tikai no komandrindas piesleegum reizes. var jau buut ka es nemaaku pastaastiit kas man iisti neiet, bet neesmu jau nekaads guruu:((( man liidz elementaarai saprashanai vel diezgan jaamaacas.
varbuut tad jautaashu savaadaak. kaa lai paarbauda vai mysql ir pieinstaleets kaa serviss? kaa lai zin ka jams straadaa lai buutu php kur piesleegties. a varbuut kads configs php jaapamaina nu teiksim tur php jaaieskaidro ka ir taads mysql serviitis. taapat kaa bija apachi jaaskaidro ka ir taads php :)) varbuut te ir kaads funjkjiks????
paldies par linku , bet arii shii lapele man jau favoriitos meetaajaas, bet nu ar angleni ir kaa ir un taapeec iipashi vinju neesmu skatijis- doma bija iziet vienu tutoriaali un tad jau skatiities ko citu, bet nu buus laikam jaaiemet pa celjam arii te acss:)
paldies:)
mol vinjam vis kaartiibaa…
zini ka nemaaxceeshu tev preciizi noskaitiit.
iemet aci
213.102.21.53/test.php
tik tur par mysql nav laikam nekas pateikts:((((
mysql sveicinoties raksta ka server versija 5.0.37-comunity-nt utt
kaut kaa taa….
ieskaties luudzu kas man tur vareetu buut par probleemu ja no taa ko vispaar var izziist…
linux man arii staav virsuu bet no taa es netaa netieku no portatiivaa:(((( taa ka to es izmantoju pagaidaam retak un arii tur ne ko daudz nesaprotu. 🙁
a uz linux paariet vel neesmu pilniibaa gatavs tapeec eksperimenteeju win:(
linux man arii staav virsuu bet no taa es netaa netieku no portatiivaa:(((( taa ka to es izmantoju pagaidaam retak un arii tur ne ko daudz nesaprotu. 🙁
Nokonfigurē iestatījumus. Bet ja tev mainas IP tad man liekas, ka tavs provaiders ir Lattelecom. Un tas pats sameklēja savus interneta iestatījumus.
Nokonfigurē iestatījumus. Bet ja tev mainas IP tad man liekas, ka tavs provaiders ir Lattelecom. Un tas pats sameklēja savus interneta iestatījumus.
Tieši tā, tas pats sameklē. Nu vienīgais vēl nav zināms, kas viņam par distribūtu, varbūt kaut kas specefisks, ka neiet 🙂
P.S Links negāja, laikam par vēlu. Uztaisi screen shot, ieliec šeit bilžu hostā un tad šeit? 🙂
Tieši tā, tas pats sameklē. Nu vienīgais vēl nav zināms, kas viņam par distribūtu, varbūt kaut kas specefisks, ka neiet 🙂
P.S Links negāja, laikam par vēlu. Uztaisi screen shot, ieliec šeit bilžu hostā un tad šeit? 🙂
:))))) nee tas nav latelecoms vai kas tamliidziigs:)
netieku no linux netaa jo netaa lienu no portatiivaa caur tele2 respektiivi tsa diivainais leenais nets caur huawei karti.
reiz itkaa visu palaidu bet nevareeju atrast kur configaa ierakstiit isp vai kaut kadu tur adresi:(
metu mieru un paliku pie win pagaidaam. buus vairaaak laiks mekleeshu velreiziespeej.
screeni uz taadu etu bus ilga padariiishana , taa ka metu jauno ip.
213.102.20.210/test.php
Vairāk info šeit.
man paraada shaadu 🙁
Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in >:(wopendb.php on line 4
diez ko tas noziimee?
nu taa beidzot piekjeeros ciitiigaak php.ini failinjam un nu redzu kljuudu zinjojumus:)
man paraada shaadu 🙁
Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in >:(wopendb.php on line 4
diez ko tas noziimee?
nu re- k’ļūdiņa vienā funkcija, kas saistīta ar norādīto failu- pārbaudi pieminēto failu! 🙂
$conn = mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass) or die (‘Error connecting to mysql’);
mysql_selectdb($dbname);
Preses relīzes