Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Lūžņu laiks
Un iekšā nereti arī sēž debīla gose.
Nu ja jau ir nauda priekš tās mašīnas, tad kapēc nau naud nomainīt spuldzīt?
Tepat pie mājas, grāmatvede, Peugeot 300kaukas, jau kopš janvāra pisās signalizācija un izlādē akumulatoru. Nebrauc uz servisu, nemeklē elektriķi. Vīrs regulāri piebrauc savu KIA džipu un “piepīpē”.
Rīgā (ģerēvņā), pīpāju pie bijušās Tallinas, kautkāds vājprāta troksnis, gandrīz vai skatos kur kāds grāvis kur iekrist, izrādās jaunais bezgrīdas tramvajs pabrauc garām. Nu kā var gada laikā sapist tramvaju kurš citās valstīs bez remonta kalpo gadus 4-5?
Braucu ar mikriņu no Rīgas, nenormāli gaudo kaukādi gultņi un vel 1 savādāks troksnis ko nespēju pēc skaņas atpazīt. Kopā skaņa tāda ka tūlīt pusass izmauksies, taka Gazelei, bet visi izliekas nedzirdam. Grobiņā pie maksāšanas saku, čeku nevajag ja apsolaties salabot mašīnu. Tante rāda lielas aces, tjipo “Vaij, a kas ta viņai kaiš?” Un vel kaukāda cacele no pasažierēm “aizstāv” ar savu ļerkstēšanu. 110€ par braucienu, nu tur 25€ dīzelim, 25€ šoferim, 25€ treknim, 25€ papīržurkām, nevar atļauties 10€ no brauciena pataupīt remontam? Toties 17G Huawei routerim un LMT bezlimita internātam ir nauda! Gaidot ātro palīdzību grāvī varēs iemest bildes twiterastā, bļeģ.
Un visiem tiem lūžņiem ir tehniskā apskate!
Ja man būtu jāstrādā apdrošināšanā, es tādiem lūžņiem pateiktu – standarta cena * 3.
Blē man opis mauka mierigi salona paņēmis 14 gada tojota Auris pretim adeva savu 7 gadus veco fabia!!!Talab es domāj kalab ši mauka tik skops!!!
Blēd sukens,tagat brauc ar šādu -papētiju ka minumums 14 tukstoš šads,nu nekas zārkā jau lidzi nepaņems!
Bēru izdevumi ta arī jāskaita!
Preses relīzes