Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › M79 piegāde dārgāka, diskusija par tehnikas iegādi
pasūtījuma summa 241.64 Ls
piegādes izmaksas 5.99 Ls
kopā apmaksai 247.63 Ls
Ok viss ir kārtībā un esmu apmierināts.
Klientam pasaku gala summu 247,63 Ls, nauda jau iedota, gaidu preci. Te pēkšņi pazvana no m79 un saka, ka svars tam visam ir pa lielu un piegāde sanāk kopā 10 Ls.
Beigu beigās dabonu vēl šķirties no pāris latiem, no sava maka, līdz ar to peļņa par darbu arī sanāk nedaudz mazāk.
Tagad tiem kas gribēs pasūtīt piemēram nokomplektētu datoru, vēl kādu monitoru klāt, varēs rēķināties ar vēl 10 Ls pasta izdevumiem.
Atceros, kā labos laikos tādu pašu datorkomplektu sanāca dabot vēl par 2,99. Respektīvi neilgā laika posmā piegādes cena ir ļoti celusies, šajā gadījumā 3 kāršojusies.
Ok saprotu, viņiem ar jāēd, bet lieta ir pa visam kur citur, ja es samaksu par preci būtu veicis caur pārskaitījumu, ko tad?
Vismaz nākošo reizi būs jāpadomā, vai to pašu preci ņemt no Rīgas, vai tomēr samaksāt nedaudz dārgāk un saņemt to pašu te pat uz vietas, jo reāli arī no tā m79.lv pasūtot kaut ko, garantija vienmēr notiks Rīgā, tātad piemēram 2 gadu laikā, ja nu kaut kas notiek, tad reāli vēl varam rēķināt ceļa izdevumus līdz Rīgai un atpakaļ.
Tātad ko Jūs par to visu domājiet. Kā labāk darīt pie esošās situācijas, ņemt te pat uz vietas no vietējiem, vai tomēr ņemt no tiem pašiem interneta veikaliem (Protams, ja preces ir dabonamas gan uz vietas, gan arī caur netu).
Ko tu gribi pa 3Ls, lai tev sūta 10kg kasti uz kautkādu latvijas nostūri? Nezinu, bet m79 lapā rakstīts: Datoru komplektu piegādes cena uz jebkuru Latvijas vietu, reģionu, lauku pagastu vai Rīgas ielu ir vienāda – 9.99 Ls, neatkarīgi no datora svara vai lieluma. Tukša kaste 5.99!
Š is vairāk ir tāds ieteikums, nevis pārmetums. Loģiski, ka pašam pircējam ir jāskatās visa pieejamā info.
Ok, turpinam diskuciju tālāk par to:
Tātad ko Jūs par to visu domājiet. Kā labāk darīt pie esošās situācijas, ņemt te pat uz vietas no vietējiem, vai tomēr ņemt no tiem pašiem interneta veikaliem (Protams, ja preces ir dabonamas gan uz vietas, gan arī caur netu).
Preci atveda nakamajā dienā precīzi manis norādītajā laikā, 🙂 vienīgais kas man xnet.lv nepatīk ir tas, ka visām precēm ir ļoti augsti uzskrūvēta cena. :money: :suck:
Preses relīzes