Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › MAIRIS VS USYK
Через 14 минут: ​ ПрофеÑÑиональный бокÑ. Ð’ÑÐµÐ¼Ð¸Ñ€Ð½Ð°Ñ Ð¡ÑƒÐ¿ÐµÑ€ÑериÑ. 1/2 финала. ПрÑÐ¼Ð°Ñ Ñ‚Ñ€Ð°Ð½ÑлÑÑ†Ð¸Ñ Ð¸Ð· Латвии (Ðœ. Ð‘Ñ€Ð¸ÐµÐ´Ð¸Ñ – Ð. УÑик)
–
Прошла зима, наÑтало лето,
СпаÑибо Партии за Ñто!
–
Mani iespaidi par maču. Bija lieliski un kaut kādā mērā piepildījās mana prognoze: ja Briedis šamo līdz 7.raundam nenokautēs, tad zaudēs pēc punktiem. Esmu spiests atzīt, ka bik labāks Usiks tomēr bija – varbūt tieši par tā punkta tiesu, ko divi tiesneši iedeva viņam par labu. Kaut gan neizšķirts arī būtu bijis taisnīgs. Boksā gan neesmu par tādu iznākumu nekad dzirdējis. Zāģis, manuprāt, bija vairāk psiholoģisks, nekā fizisks/tehnisks – portālos par to daudzi raksta un, šķiet, nekļūdās. Usiks salīdzinoši maz pārvietojās pa ringu, tikai izšķirošos brīžos parādīdams izcilu reakciju un ātrumu, kādā viņš var kustēties. Ļoti dziļi aizsargājās, baidīdamies uzrauties, un šī taktika atnesa augļus. Kaut gan pāris reizes Briedis bij visai tuvu, lai panāktu izšķirošu trāpījumu. Nu žēl, ka neizdevās.
cinā jā 50/50….,bet kādam jabūt uzvarētājam-Man galvenais lai uzvarētajs pec tautibas nav krievs un nebeidzās ar nakautu…Ziņas pats usyks liek saparast ka ja bus revanš tad var gadīties apminītās lomās…parāk ar savu uzvaru nelielas…
Neredzēju ne pārliecinošupārliecinošu
Preses relīzes