Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Meklē php programmētāju.
Tiek meklēts viens vai divi programmētāji, kas draudzējas ar phpb un mysql. Visticamāk windows vidē uz apachi.
Projekta autors ir paredzējis tādas pamatfunkcijas, kā login sistēma, profila informācija ar upload, kā arī meklēšanu datu bāzē.
Atlīdzībā būs procentuāla daļa uz projekta īpašumtiesībām(līdz ar to arī peļņu), nevaru pateikt cik daudz %.
Es pats neesmu autors un vienkārši izpalīdzu sameklēt cilvēku(us), kas prot veidot lapas uz php bāzes.
Projekts, cik sapratu, paredzēts normāla lieluma un ilglaicīgs, tādēļ ieteiktu atsaukties cilvēkiem, kas necer uz ātru un vieglu peļņu. Lapa būs saistīta ar biznesu, autora vārdiem nebijusi ideja.
Projekts, cik sapratu, paredzēts normāla lieluma un ilglaicīgs, tādēļ ieteiktu atsaukties cilvēkiem, kas necer uz ātru un vieglu peļņu.
Nedomāju ka mūsdienās tādu ir daudz, kas sviedriem strādās dēļ graša. :money:
edgar: ljoti iespējams 🙂 esi gatavs piedaliities?
kas necer uz ātru un vieglu peļņu
Tad jau ātrāk koders badā nomirs, nekā kādu naudu redzēs.
Bet ar šitik trūcīgu infu tu nevienu neatradīsi. Cilvēkus interesē par cik
diemzheel man pasham nav iipashi vairaak informaacijas par to, ko esmu pateicis 😉 autors negrib iesliigt siikumos, kameer nav kaads nopients pretendents, jo baidaas, ka vinja ideju nozags kaads un uz aatro uztaisiis identisku projektu.
Arī fakts. Vari runāt ar Edgaru, tikai nezinu, kā viņam ar laikiem. Mans bilžu hosts jau aizkavējies 😀
Bez darba līguma jūs būsiet absolūti beztiesiski vergi!
kandidaati jautaa, tikai taadus siikumus parasti jau apspriezh privaati 🙂
Ak tad tie ir sīkumi? Normālam cilvēkam tas ir jautājums nr.1!
Mhhhhhh… firma uzticību neizraisa… :duno:
Nu ja runā tad jarūna ar autoru, tu pats neko daudz nezini.
es arii neesmu teicis, ka zinu ljoti daudz. es esmu sheit, lai samekleetu cilveekus, kas ir ieintereseeti, taalaak jau kontaktus nododot autoram 😉
Preses relīzes