Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › [Meklēju] jaunu flagmani
Visi tie jaunie telefoni ir sūdi.
Tēmas autor, pērc to, kas tev patīk. Mūsdienās tālruņi ir kļuvuši tik spēcīgi, ka īpaši nav par to jāiespringst…
* Uzmet aci ekrānam (individuāla izvēle)
* Iečeko RAM (nu tagad jau pērkot jaunu telefonu – par 3GB mazāk nav jāskatās)
* Apskaties modeļa izlaiduma gadu, jo neiesaku ņemt vecāku par 2017.gadu. (Īpašos gadījumos, kad maks neļauj vai ideāls p/p variants un neko vairāk nevajag – 2016.gads.)
* Neiesaku ņemt mistiskas firmas vai “blakus ejošus” modeļus no pazīstanmām firmām. Ja ņem, tad ņem ko normālu, ejošu modeli, lai vismaz ir kāda cerība uz legālu supportu! (bet, ja maciņš švaks un prasības nav lielas – ņem kaut cik pazīstamu ķīnīzeri – kaut vai xiaomi).
* Iekšējā atmiņa, atmiņas kartes slots – individuāla izvēle. (pašsaprotami, ka 32GB iekšējā atmiņa bez atmiņas kartes ir mūsdienu minimums)
* korpuss, dizains, ērtums – aizej uz kādu veikalu un izpēti. Tās ir tavas tiesības. Un pirkšana pēc izpētīšanas nav obligāta lieta.
Hms…nez, apnika rakstīt. Man jau patīk HTC (tīri individuāla simpātija), ja uz sitiena pirktu, tad ņemtu HTC U11
Vai tas nozīmē ka nobrauc 1 sezonu un pērk jaunu auto?
Tevis ieteiktais modelis takš mēsls. 5G nau, IP 67, maksā tikai 400€.
Ja bilžu kvalitāte svarīga, tad pagaidi līdz Februārim, nāks Huawei P11. Runā, ka tam būšu trīs lēcas aizmugurē (jaunais trends, jo vairāk lēcu jo garāks krāns) un jauns procesors foto uzņemšanai, kas nodrošināšot 2x labāku bilžu kvalitāti sliktā apgaismojumā, kautkādi 40 megapikseļi ar būšot, kas gan vēl neko neizsaka.
Man gan nepriecē, ka runā, ka būšot 6 collu ekrāns, kas man neder, 5.2 ir maksimums ko varu ielikt kabatā, telefons kas nav ieliekams kabatā ir nelietojams. Cerams, ka 6″ būs P11 Plus modelim un būs arī standarta 5-5.2″ versija.
pats tagad izmantoju emui, nepatīk
GPS sakaina precizitāte, lēkā un mašīnā brīžiem neķer vispār.
Norūtot varētu, bet normālu romu kur viss strādā jau nav, atsevišķi visu piņķerēt būtu labi daudz laika jāiztērē.
Tā kā nav papīrīc vien.
Preses relīzes