Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Auto Lietas › Meklēju kādu kas perfekti māk lodēt
https://3dcolormfd.com/Installation/Installation_en_7_7_SKODA.htm
Priekš Audi A4
Kurš to varēru uzņemties un par kādu samaksu?
Apjautājies te – lielākas cerības atrast.
Vienu tādu guru pazīstu. Bet uzreiz trīsciparu skaitlis un bez garantijas.
100 RUB. nemaz tik traki nav!
50eur ar visu displeju . Displejs made in china bet iet labi un ilgi.
Nedaudz spožāks ,bet citi saka ka nemana izmaiņas
P.S
Sory nepamanīju tur jau vesals projekts 🙂 no sākuma domāju tikai displeju pārlodēt .
Kur tu dzīvo?!
Kur tu dzīvo?!
Es varu aizvest uz jebkuru vietu, vai aizsūtīt!
Kur tu dzīvo?!
Par to neiet runa,ka tu vari jebkur nogādāt,bet kur dzivo ,lai zin cik kāst naudas !Ja esi rīdzenieks tad pa pilnu progu nokāsīs…..ja dzīvo zilupē un ir trūcigais satatus tad kadu 20! Ja nevari pāradīt pilsoņu pasi tad ved uz svalku!
Kur tu dzīvo?!
Par to neiet runu ka tu vari jebkur nogādāt,bet kur dzivo ,lai zin cik kāst naudas !Ja esi rīdzenieks tad pa pilnu progu nokāsīs…..ja dzīvo zilupē un ir trūcigais satatus tad kadu 20! Ja nevari pāradīt pilsoņu pasi tad ved uz svalku!
Man vajaga, lai viss ir perfekti, jo tas ir Audi instrumentu panelis, ja kaut kas noiet greizi Vai nu met ārā Audi vai uz audi centru jauns instrumentu panelis un programmēšana, kas nav lēti, kā arī pa pieskari aiziet pats displejs ar kompīti, arī tas nav lēts… es principā gribētu lai to dara uzņēmums, tad tomēr ir kaut kādas garantijas, protams, ja šejienieši vienbalsīgi iesaka kādu lodēšanas guru, es būšu ar mieru!
immo nak spidometrā tas ir trakākais kas var procesa laikā notikt tāpēc pirms ķerties klāt no micročipa nolasīt info
Par to neiet runu ka tu vari jebkur nogādāt,bet kur dzivo ,lai zin cik kāst naudas !Ja esi rīdzenieks tad pa pilnu progu nokāsīs…..ja dzīvo zilupē un ir trūcigais satatus tad kadu 20! Ja nevari pāradīt pilsoņu pasi tad ved uz svalku!
Man vajaga, lai viss ir perfekti, jo tas ir Audi instrumentu panelis, ja kaut kas noiet greizi Vai nu met ārā Audi vai uz audi centru jauns instrumentu panelis un programmēšana, kas nav lēti, kā arī pa pieskari aiziet pats displejs ar kompīti, arī tas nav lēts… es principā gribētu lai to dara uzņēmums, tad tomēr ir kaut kādas garantijas, protams, ja šejienieši vienbalsīgi iesaka kādu lodēšanas guru, es būšu ar mieru!
Atkal nesaprati nekas nebūs jalodē-jo tādas uzģiku no lietuvas “Zagtais” adzīts uz LV -vienkārsi javienojas pa cenu!…Zajebal ka nesaprot!
Ir zināms cilv, kas to esot darījis, tā arī pateica, ka otrreiz to vairs nedarīs arī pa 500 eur. Un novēlēja veiksmi tam, kas pēc tas instrukcijas mēģinās kko darīt. 😀
Salodēja pa 60€ un uzstādīja uz auto pa 40… kopā uz visu aizgāja laiks 1 diena, cik stundas pavadīja, es nezinu.
Viss darbojas, ar darbu esmu ļoti apmierināts!
Biju priecīgs, devu 200 – atteicās, pateica, ka viņam lieku nevajaga, neesot bijis nekas sarežģīts!
Ir zināms cilv, kas to esot darījis, tā arī pateica, ka otrreiz to vairs nedarīs arī pa 500 eur. Un novēlēja veiksmi tam, kas pēc tas instrukcijas mēģinās kko darīt. 😀
Salodēja pa 60€ un uzstādīja uz auto pa 40… kopā uz visu aizgāja laiks 1 diena, cik stundas pavadīja, es nezinu.
Viss darbojas, ar darbu esmu ļoti apmierināts!
Biju priecīgs, devu 200 – atteicās, pateica, ka viņam lieku nevajaga, neesot bijis nekas sarežģīts!
Nu jau dirrššš kā zariņu govs!!! 😀
Preses relīzes