Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft beidz atbalstīt Office 2000
Nākošā modernā MS office izpausme būs – *.docxxx 😀 lai atkal cilvēkiem radītu problēmas ar savietojamību…
es domāju, ka viņi izdomās ko eksotiskā, piemēram AOD – absolutelly opened document;)
P.S. Samurajs, pa 10 gadiem vajadzētu taču izdod visus drošības labojumus, ne? 😕
Jaunajam 2007 office, gan šis tas ir piemirsts, piemēram apvelkot excel tabulā kādas pāris iedaļas, nevar izprintēt tikai apvilkto laukumu, jams piedāvā printēt visas tabulas kas vien tur ir iekšā! 😀 Un tā tālāk piemirstu mazu smalkumu, kas agrāk uzātrināja visu ērtību! 🙂
Redzēs kāds vsp. būs nākamais Office!
Jup, un Windows 2000 atbalsts beidzās man šķiet kkādā 2006. gadā! Un XP arī grib nosprādzināt, bet lāgā nesanāk, vēl ik pa laikam atnāk kāds update! 🙂
tik nepieciešams uzinstalēt compability paku:
Jup, un Windows 2000 atbalsts beidzās man šķiet kkādā 2006. gadā! Un XP arī grib nosprādzināt, bet lāgā nesanāk, vēl ik pa laikam atnāk kāds update! 🙂
Tev nepareizi šķiet.
<---- "lietojat tālāk uz nebēdu, softs jau nenosprāgs!" ---->
Zelta vārdi. phpbb arī supports priekš otrās versijas beidzās 1 janvāri 2009, bet kā cilvēki redz, mēs vēl turamies 🙂 un turēsimies. 🙂
Preses relīzes