Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Microsoft beidz atbalstīt Office 2000
Kad programmu pakotni palaida 1999.gadā, Microsoft toreizējais prezidents Stīvs Balmers teica, ka Office 2000 atklājot spēku darbam internetā, un ka tas ir visefektīvākais veids kā strādāt ar biznesa informāciju un sadarboties ar partneriem. Vēlāk šajā pašā gadā Microsoft paziņoja arī par Office Online nākšanu klajā.
Patlaban testēšanai jau ir pieejams Microsoft Office 2010, kas ir nesalīdzināmi modernāks par vecajiem “ofisiem”.
Attēlā: programma Word no Office 2000:
-L. Dž.
Microsoft Office 2000 nu ir palicis bez Microsoft atbalsta. Tas beidzās otrdien, 14. jūlijā, 10 gadus pēc “ofisa” izdošanas.
Pag, kas tagad par gadu? 2010? Nu moins, es biju atpalicis par vienu gadu… 😀
Nākošais kritīs MS Office XP
Bet Office 2000 vēl pirms gada uz vienas darba kastes griezās, nebija ne vainas.
Vai tad win2k jau nav kritis?
Bet Office 2000 vēl pirms gada uz vienas darba kastes griezās, nebija ne vainas.
Windows 2000 – Pagarināts atbalsts līdz 2010. gada 13. jūnijam
zhel, ka Win 2k0 pec gada beigs suportet…
tik viens gan man intresē – ir ļoti dauz firmas, ofisi un skolas kas sēž uz 2k, principā nāksies pāriet uz citu operētājsistēmu.. uz xp pusi arī nav vērts mērķēt.. ceru lems par labu kādam linuksam, vaitad dokumentu rakstīšanai, printēšanai un neta pārlūkošanai ir kas vairāk vajadzīgs? 🙂
Patlaban testēšanai jau ir pieejams Microsoft Office 2010, kas ir nesalīdzināmi modernāks par vecajiem “ofisiem”.
Man patīk tas patoss… nesalīdzināmi modernāks
Ja Pirmajam Zaparožecam meistars ar alkohola problēmām mazliet uzķīlē motoru un nomaina veco karkasu pret Porshe 911 karkasu – mēs taču to nesauksim par Porši? Un galvenais, ka motors pa dzērumam saķīlēts tā, ka uzturēšana iespējama tikai pie tā paša meistara, jo cits tai murgā negrib iedziļināties par summu, ko varam piedāvāt. Tālāk – Stokholmas sindroms, iemīlēšanās tajā, kam esam kļuvuši par ķīlniekiem. Es atvainojos, da nu nah. Datora uzdevumi nav revolucionāri mainījušies kopš 2000. gada, nevajag tālāk producēt MicroSoft PR, kas radīti priekš tā, lai liktu domāt, ka saņemam kaut ko jaunu… Viss ir precīzi tāpat kā lielveikalā: maina iepakojumu, formu, ievieš korķīšus, vai aizspiežamu plastmasas klipsi, iegādājas labākas vietas eksponācijai – bet tas “veselīgais batoniņš BEZ CUKURA” pēc cītīgas izpētes atklāj to, ka pasaulē neko jaunu tik ātri radīt nav iespējams, jo bez sīrupa lipekļa (kas IR CUKURS) tu batoniņu neuztaisīsi. Tāpat ir ar OS, ar Office un visu pārējo.
joprojam lietoju office 2003, mana skatijuma labakais un fiksakais no microsoft offisiem… Office XP vispar neveiksmigs, to ari vareja beigt suportet 🙂
zhel, ka Win 2k0 pec gada beigs suportet…
Esmu vienisprātis – abi ļoti labi produkti.
Prieks, ka tika, vismaz cenšas, izveidota Linux klase. Tikai problēma viņus savienot kopā nez kāpēc. (RTK)
updeiti lāpa arī drošības caurumus.. manā skatījumā labs iemesls firmās neizmantot softu bez supporta… 🙂
Labs arguments.
Preses relīzes