Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › MP3 pleijera iegāde
Sanāca tā, ka mans mīļais Meizu pleijeris nomira un tagad meklēju kādu nedaudz lētāku, bet ne sliktāku aizvietotāju.
Neesmu informēts par kvalitāti šajā segmentā, tāpēc vēršos pēc palīdzības pie jums.
Galvenie parametri pleijerim:
* Ietilpība 4GB+
* Visma 20h mūzikas atskaņošanas iespēja;
* Displejs nav obligāts, jo vēlos tikai mūzikas atskaņošanai. Dzīvesveids diezgan aktīvs;
* Laba skaņas kvalitāte. [Basi, augšas, lejas – lai viss būtu diezgan pieņemamā kvalitātē];
* Daudzformātu atbalsts [Nav obligāts, pietiktu ar MP3, FLAC];
* Cena: Ne vairāk kā 60Ls un tas nav šķērslis, ja jāpērk caur Ebay;
* Ērtas pogas, lai caur kabatu varētu pārslēgt [no touch crap];
Protams, galvenais ir skaņas kvalitāte un ietilpība. Tāpēc vai jūs nevarētu ieteikt kādus visai sakarīgus pleijerus, kuros es neviltos?
Paldies jau iepriekš.
Lasies prom ar savu dranķa šmaple. Idinjiots.
# Flame ends here
# Init Info output
Š maple austiņas kas ir komplekta, by default ir absolūts mēsls. Nāksies pirkt klāt. Ak, bet diemžēl šmaple produkti neatblasta vairumu normālu austiņu. Nāksies pirkt ķīniešu šitu.
# Info ends here
# Sarcasm
bet kāds gan sakars ar austiņām un kvalitāti, tev taču būš šmaple, pirmais puika ciemā
# End sarcasm
eof;
Un Appļe produktus netaisos iegādāties.
Par skaņas kvalitāti: palasi kādus apskatus šamam. Ja tikpat laba, kā manam creative zen, tad būs okei. Tas, protams, ja flac atbalsts nav nepieciešams. Zen stone neatbildīs autora prasībām baterijas darbības laika dēļ.
Š itam itkā creative solās 32h, bet ar lādēšanu, cik atceros, jābūt tīri uzmanīgam. Jānosprādzē un jālādē līdz galam, jo manējais creative zen savas baterijas darbības ietilpību zaudēja tīri ātri…
Š im Creativam ir iebūvētā atmiņa vai, kā X-FI, jālieto atmiņas kartes?
Apskatijos arī Zen Mozaic. It kā patika, bet sakot, ka tam ir briesmģia skaņas kvalitāte.
Pats tā izdarīju, dikt apmierināts esmu ( flac atblast gan man nav :/ ).
Atraku vecum vecu tavas mātes tekstu.
Tagad skatos uz to Walkman pleijeri, izskatās visai kārdinoši.
Un man ir W sērijas SE. Skaņa nav no tām super labākajām, tomēr tas ir telefons.
Un telefona akumulātoru lai mūzika norītu? Nu, nē. Neesmu ar mieru katru otro dienu lādēt mobilo. Tā jau baterija nedaudz sačakamarēta.
Ir jums kas sakāms par Creative Zen Mozaic?
Zen Stone ietilpība un darbības ilgums ir daudz par īsu.
Par īsu? tu kur, uz lietuvu pēc piena skrien ja vajag vairāk kā
Up to 20 hours playtime from built-in rechargeable battery.
?
Preses relīzes