Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › MP3HD – zelta vidusceļš starp mp3 un FLAC
1: audiomīļi vispār ļoti minimāli izmanto digitālo audio, ja nu vienīgi new age, tie kas ar mūziku ir uz tu , griž vinila plates iekš 180-220 g/m² vinila ar kkādiem uz 33rpm ar +3db un dzīvo laimīgi ar savu 20k vērto skanu sistēmu un perfekto skanējumu kā koncertzālē ar polsterētām sienām un Bang&Olufsen skandām. A tie kas klausās digitālos vai nu nejūt, vai nu ignorē tos arkartigi minimalos zudumus, un kurs gan ir tik slims lai skrietu tagad salidzinat vienu un to pašu dziesmu ka kkādā 128kbps un 320Kbps.
Jutu ka man ar drīz paprasīs pacelt radio bitrate uz 320Kbps , jo redz kropļojumi… Es nez kāpēc klausos savu mūziku uz sony fcr6000 kas nu nebut nav sliktakais variants un ne tuvu ne labakais, sourcēju so sound blaster fatal1ty pro , un ja godigi, man pie kajas vai tur nianse augstak vai zemak, isti nevaru iebraukt. Okei, saprotams ka Dj kkada konci ar auditoriju 10k cilveku nebliezis 96kbps jo uz tada aprikojuma tas butu nožēlojami, bet atzistas tagad cik no jums audio sistemas cena parsniedz Ls300?
Atzīstos: Mana sistēma pārsniedz šo summu apmēram 10x!!!
Kaqp anyway es pardodu krutu painta zimetu avataru, ka reiz tur ir teksts kaqp minets, negribi nopirkt, teiksim par 5k?
///WTF?!?!
Kaa var muuzika buut kvalitatiivaaka? Mp3 tachu ir labaa kvalitaatee. kaut kaads sviests
:duno: vecīt… tāvā priekšā – cepuri nost un kāju virsū…
Labi ka tagad būs MP3HD,cerams mans plejieris ņems,jo uz normālām austiņām ari var saprast to skaņu…
Mp3 vispār izdomāja tad kad neta ātrumi bija lēni un vajadzēja ātri pārsūtīt utt…Bet kāpēc tagad,kad tehnoloģijas ir tik augstas un vidusmēra plejierim ir 4GB atmiņa,kāpēc lai klausītos saspiestu kropļojumu?Butu tā pat kā braukt ar zapiņu tā vietā lai brauktu ar jaunu Mazdu,kāpēc vajag to jauno mazdu?Zapiņš tak tāpat iet uz priekšu…
Es piem nesaprotu kā cilvēki vispār klausās mp3 128 kbps labrātīgi un vēl saka ka neesot vainas,es tos kropļojumus jūtu un smagi!
Labi ka tagad būs MP3HD,cerams mans plejieris ņems,jo uz normālām austiņām ari var saprast to skaņu…
Mp3 vispār izdomāja tad kad neta ātrumi bija lēni un vajadzēja ātri pārsūtīt utt…Bet kāpēc tagad,kad tehnoloģijas ir tik augstas un vidusmēra plejierim ir 4GB atmiņa,kāpēc lai klausītos saspiestu kropļojumu?Butu tā pat kā braukt ar zapiņu tā vietā lai brauktu ar jaunu Mazdu,kāpēc vajag to jauno mazdu?Zapiņš tak tāpat iet uz priekšu…
Varbūt taqēc, ka ar mp3 var ~ 1000 dziesmas 8 gb ielikt ? Ar tavu flac es pat divas diskogrāfijas neieliktu.
Un tici man, uz ipodiem vai walkmaniem to atšķirību uz aususpraudņiem (earplugs) nejutīsi, tur vajag uzreiz normālas, lielas ausis, kas maksā daudz un čakarē mana ipoda 3,5mm headphone jack’u.
Loading: oponēju! Arī FLAC ir pakāpieni! Probza tur, ka mp3 max frekvence- 16,000 Hz (bet jābūt 20 K).
Tad jau tu nevis oponē, bet papildini 😉
Nu man tas viss 1GB ir aizbāzts ar metālu,nu loģiski gribētos vēl,bet ja man būtu izvēle kvalitativāk vai vairāk es izvēlētos kvalitāti…
Interesanti gan, ka visi plejeru ražotāji ignorē Ogg Vorbis audio formātu (*.ogg), kurš ne tikai ir brīvs (nekādu patentu), bet arī ļoti labi un kvalitatīvi saspiež audio un to var salīdzināt ar AAC (mp4) audio formātu. Š i formāta kodeki pieejami visam platformām (Lin, Win, Mac).
Bet ražotāji saka nē, mēs labāk maksāsim licenci par MP3 un ražosim tikai MP3 atskaņotājus. 😀
Vaz3: Metālam der arī 32kbit mp3, jo viņš pats ir troksnis.. :win: [img]
Es tā neteiktu…
Jāgaida kad tiks izlaists kāds konverteris un tad varēs šo štelli ievertēt