Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Ne-IT tēmas: kā izdarīt labāk?
Tāpēc vēlos uzzināt arī citu lietotāju domas par šo tēmu. Varbūt labāk pēc apspriešanas šīs tēmas pārvietot uz attiecīgām foruma sadaļām? Vai lai paliek? Varbūt citi varianti?
Taka V3 jau šito esmu padomājis, būs gan jauna sadaļa Web iztrāde, attiecīgi varēs Par cilvēks un sabiedrība, kur nevis tēmas, bet rakstus varēs močīt, utt…. Sadaļas varēs sadomāt, bet nu galvenais novirziens būs IT, un kāda 1 vai divas sadaļas būs par visu pārējo, kas ir paredzēts kā raksts, nevis kā foruma tēma, jautājums vai kā savādāk.
Tas būtu mans priekšlikums, samuraja domai.
Pagaidām sākuma lapā reāli vairāk vietas vēl vienam tabam gluži nesanāk, taka varbūt kādām vēl ir kādas idejas, kā uz pašreizējo V2 mēs varētu šo lietu izdomāt, etc???
Manuprāt vajag vairāk sadaļas, kur likt rakstus. Auto, IT, sabeidrība, utt. Ar IT ziņas un raksti ir kinda par maz, manuprāt. Tāpat nekad nav tā, ka 100% viss ir par IT. ;]
piekrītu šim variantam
Tātad es pret.
Un kategorijas vajag. Bet es nelasu Boot.lv tieši tādēļ, ka tur viss ir vienā putrā. Nezinu, bet man nepatīk IT portālā lasīt par auto un otrādāk.
Tādā gadījumā visu vienā putrā gan nevajag maisīt.
Delfos bija taada sadalja “Savaadi gan” , ja nekljuudos. KAut ko taadu ar vareetu.
Veelams gan buutu IT zinjas tureet, teiksim 90%, bet ne IT zinjas maksimums 10% no kopeeja rakstu skaita.
Taa ka, pamataa atbalstu sho domu. Tikai nopietnu kontroli vajag tiem rakstiem.
Sorry, ja atkaartojos, bet komentus lasiishu tagad.
P.S. arii shis raksts par streiku ir tomeer saistitis ar IT, jo ir tachu informaatikas skolotaaji, datortehniki, kas straadaa valsts iestaadee u.t.t.
Daudz lielāk ieguvums būtu, ja lapā vairs neparādītos “dzelžu ziņ as” …
It kā nepietiktu jau ar to ka boot un datuve par to vien raksta :/
Un tiem 52% es ieteikti uzlasīt, kas lapas bannerī rakstīts.
Katrā ziņā, tur raksta par visu – par to, kāds Hiltonei ir dators, par to, cik dziļi krēslā ieklemmējusies skolotāja
Delfos bija taada sadalja “Savaadi gan” , ja nekljuudos. KAut ko taadu ar vareetu.
Veelams gan buutu IT zinjas tureet, teiksim 90%, bet ne IT zinjas maksimums 10% no kopeeja rakstu skaita.
Taa ka, pamataa atbalstu sho domu. Tikai nopietnu kontroli vajag tiem rakstiem.
Optimāli tad būtu, ja šie raksti ir par lietām, kas nav minēti delfos, tvnet utml. Lai arī nelasu visus šos LV resursus, man kristu uz nerviem, ja es te redzētu ko atkārtojamies no turienes.
Katrā ziņā, tur raksta par visu – par to, kāds Hiltonei ir dators, par to, cik dziļi krēslā ieklemmējusies skolotāja
viennozīmīgi NĒ. Dzeltenās lapas jau nu gan ir pēdējais, ko mums te vajadzēs…
Daudz lielāk ieguvums būtu, ja lapā vairs neparādītos “dzelžu ziņas” …
It kā nepietiktu jau ar to ka boot un datuve par to vien raksta :/
Lai arī es pats nelasu tās, tādām noteikti ir jābūt, jo tiem, kas seko līdzi dzelžiem tās ir vērtīgs/interesantas ziņas. Vēl vairāk saistības ar IT būt nevar. Ne viss var būt applied
azazul
Uzskatu, ka dzelžu jaunumu reportāžas no lielākajām pasaules izstādēm gan ir obligāti jābūt (jo citi par šo neraksta).
Nu par sabiedriskām un citām IT tēmām viedoklis skaidrs – vajadzības gadījumā liekam 1.lapā, apspriežam, pēc tam pārvietojam uz attiecīgu sadaļu Forumā.
Nu pagaidām vienīgais variants, varētu mēs dāmu paradīzes tabu pārmainīt uz Citas ziņas, un tajās lādēt visas tās tēmas. Idejas?
Preses relīzes