Sākumlapa › Forumi › PC modings › Virstaktēšana › Neclockojas Videokarte
7900Gt no club3d negrib clockoties .. izmeegjinaaju visus softus…. nesitama… kaa pamainu piem. Powerstrip..aa takts frekvences un nospiezju apply taa uz sekundi melns ekraans un atlec atpakalj uz saakotneejaam frekvenceem…
varbuut OS vainiiga lietoju Vista ultimate…
pls… pasakiet kas vareetu buut par probleemu agraak uz XP vareeju clockot…
Pagaidi atbildi varbūt kāds fox atbildēs, cik biju dzirdējis viņš bija klokojis vis kaut ko, jeb arī pasērčo paralēli googli vēl.
karte straadaa standart frekvencees… to es nochekoju..
es jau ar diezko neaizraujos ar overclockingu vienkaarshi plaanoju iegaadaaties driizumaa jaunu karti… un taapee noleemu paspeeleeties ar veco nebaidoties ka var kas ljauns notikt :))…
bet nesanaak…
EDIT: neizlasīju laikā pēdējo komentu… srry…. bet ja jau Tu pērc jaunu karti, tad jau tu droši vari to BIOSu viņai spīdzināt, un ja gribi rezultātu tad neiet runa par negribēšanu
foxsk8 ja tas ir viss ko vari pateikt par Windows Vista, tad kādus gan tu padomus vispār vari dot cilvēkiem? 🙂
Darīt kaut ko un dot padomus ir divas dažādas lietas. Vistu nelietoju un arī nelietošu arī kādu laiku uz priekšu. Tāpēc arī padomu nevaru sniegt. Es tev tagad pateiktu, sniedz padomu man kā labāk ko uzkodēt, kādu variantu izvēlēties, bet ja tu nebūtu ar to saskāries un pašam tās liktos nevajadzīgas lietas, tad padomu diezvai varēsi un vēlēsies sniegt.
Labi putnu aizstāvi:
10 argumentus, kāpēc man būtu jālieto Vista, pameiģināsim tevi atspēkot. Nesaku, ka izdosies, bet mēģināt var. Tu Vistu iespējams lieto, es nē.
kad piem esi uzlicis viņu, palietojis, izņem vienu Videni laukā un restartē PC, Vista paņem un apvainojas.
Tīri līku roku vaina ne vistas, ibo problēmas apraksts vienkārši nekāds 🙂 :win:
Un ja nesaprati, tad es neaizstāvu vistu es vienkārši saku ka muļķīgi vainot OS tikai tapēc ka tas nepatīk. 90% lietotāju kas tagad apliek vistu – identiski apgānīja XP kad tas tikko bija iznācis (teica vē līks un kam tie visi izskaistinājumi pē) un paskaties cik tagad lieto XP.
Es kā hronisks gāmeris Vistu lietoju tikai dēļ 10 direkta. Un es šaubos ka man būtu TIK līkas rokas ka sistēma nošautos no tā ka izņēmu videni.
Bet Vista nošāvās, jo redz, dzelži esot ārkārtīgi mainījušies, kompis vispār esot cits un BSOD’i ar šadiem paziņojmiem.
Protams sistēma ir kretīniska, bet paspēlēties jau var.
Topika autoram:
Softu laidi kā administrātors? Pamēģini EasyTune 5, tai ir pilns Vistas atbalsts, man uz 6600GT un Vistas Ultimātās strādāja.
Apskaties vai nav kāds debīlistisks ķeksītis progas settingos. Precīzāk nemācēšu palīdzēt.
Es tev pateikšu kāpēc man Vista nepatīk:
1. Maksas softs
2. Nav vēl SP izlaists
3. Masveida produktu pirkšanas uzspiešana
4. Samērā daudz resursus patērē.
5. Daudzi reāli to Vistu nemaz neliktu virsū, grib tik pablatot, ka ir pati jaunākā OS, bet kad sākas problēmas, tad saka: “Labāk lieciet to veco XP atpakaļ”
Ja kāds man varētu pilnīgi pateikt, bezmazvai referātu uzrakstīt, kāpēc viņam patiešām Vista patīk un ir apmierināts ar tās lietošanu, iespējams tad arī piekāptos viņam.
Daudzi saka, ka Vista esot smuka. Smuks var būt pat sū**** izd***** pareizā lenķī.
Neviens no maniem zināmiem cilvēkiem Vistu nav lietojis ļoti ilgstoši.
Vienkārši putns vēl nav izdējis savu olu.
Maksas softs? Jā ir dārgs, bet tā kā es arī xp nekad neesmu pircis tad tas man netraucē lietot hakotu vistu 🙂
Masveida produktu pirkšanas uzspiešana – tevi kāds ar shotgun pie galvas spiež pirkt?
vienīgais punkts kur puslīdz varu piekrist ir par SP1 un tas arī viss.
PS. Pats esmu mainījis ati x1900xt uz 8800gt un nekādu bsod nekad nav bijis. bsod vistā vispār nekad neesmu redzējis.
Nu vai zini 🙂 vislabāk man patika punkts par resursu patēriņu :D:D:D tu gribi teikt ka katram nākamajam OS būtu jāpatērē mazāk resursu? 😀
Maksas softs? Jā ir dārgs, bet tā kā es arī xp nekad neesmu pircis tad tas man netraucē lietot hakotu vistu 🙂
Masveida produktu pirkšanas uzspiešana – tevi kāds ar shotgun pie galvas spiež pirkt?
vienīgais punkts kur puslīdz varu piekrist ir par SP1 un tas arī viss.
PS. Pats esmu mainījis ati x1900xt uz 8800gt un nekādu bsod nekad nav bijis. bsod vistā vispār nekad neesmu redzējis.
Nu tu jau arī pārspīlē. Ne jau ar shotgan tev kāds liks viņu pirkt. Nezinu, vai tu būtu priecīgs, ja piem tur gribētu jaunu Laptopu, bet lai to dabotu, tev vēl jāpērk vista. Kam tev tas, labāk to OS naudu nopirkt draudzenei kādu dāvanu un sēdēt uz XP.
Nu redz, es esmu to cilvēku pusē, kuri iegādājās Vistu legāli. Protams, tādā gadījumā jau man arī būtu pilnīgi vienalga, ja viss ir pa free un veikalā jau Vista pa velti nāktu. Bet redzi, tā tas nenotiek.
Kas attiecās par tiem resursiem, tad atgriezīšos pie tā, kāpēc vispār man tā Vista vajadzīga. Tad arī radīsies atbilde uz resursu patēriņu. Ja es visu varu veikt ar parastiem dzelžiem uz XP, tad nah man pirkt Vistu, kas prasa vēl lielākus dzelžus.
Š eit runa iet par piktu OS domāšanu, nevis kaut kādu kreisā kabara hakoto, kura tev nekādus zaudējumus nerada.
Š īs lietas ir balstītas uz naudu, ko cilvēks izmet, lai tikai lietotu Vistu, kurai vieta kūtī. 😀 Ar to arī beidzu šo tēmu.
OFF-TOPIC
Preses relīzes