Esmu apgreidojies uz win10.
Tātad problēma šāda:
Ir 3d programma Rhinoceros, kura uzkaras/crash, kas 3d modelēšanas programmatūrai nav nekas neparasts. Palaižam no jauna un darbs turpinās, tā tas bija winXp-7-8 laikos. Tagad programma paliek uzkārusies, process netiek apturēts un jaunu palaist nav iespējams.
ko esmu izmēģinājis( ar admin tiesībām)-
taskmngr/Details/end task=
taskmngr/Details/end process tree=
TASKKILL /S system /F /IM rhino.exe /T =
processExplorer/kill process&kill process tree=
Advanced process terminator v4.0 / visi 12 kill
Advanced process terminator v4.0 / Kernel Kill1 =
Advanced process terminator v4.0 / Kernel Kill2 =
system reboot/shutdown-
palīdz vienīgi hard reset..
what the heck?!
ļoti nepieciešamam palīdzība, jo softs tiešām tiek bieži nokārts, 5-10x dienā, kas ir normāli gadījumā, ja varu to uzreiz restartēt, taču katru reizi restartēt pc ir murgs…
Paldies!
Bet pieņemot, ka ir, tas nozīmē, ka neesi vis apgreidojies, bet otrādi. Vienīgais gadījums, kad process nekādi nepadodas nomušīšanai – ja pakāries ir draiveris kādai ierīcei, no kuras šis process prasa datus. Ja saki 3D modelēšana, varētu būt, ka video draiveris ir pazaļš.
Bet vispirms – admina tiesības double-check.
Vai tam automātiski nav jābūt admin kontam? pašreiz pie accounts >local account | Administrator
gpu ir nvidia gforce 740m. Cik es meklēju atradu arī koemntus par iespējamām draiveru kļūdām, gadījumos kad nevar apturēt procesus. izmantoju nvidia jaunāko pieejamo win10 draiveri
ps.s tikko parādījās jauns “The latest GeForce Game Ready driver, release 355.82 WHQL, ensures you’ll have the best possible gaming experience for Metal Gear Solid V: The Phantom Pain and Mad Max.”
Cerams pielabojuši arī ko citu kā tikai spēļu saderību 😀
vnk, nokrašojušu progu nekādi (cilvēcīgiem paņēmieniem, piem. caur task manger) nevar nokillot… process neapstājas un viss…
šī ir viena no lietām, ar ko paliek arvien sliktāk ar katru jaunu win izdevumu…
jāatzīst, ka vislabāk tas darbojās vistā, kad uzkārušos progu windulis pats piedāvāja nobeigt saknē…
Preses relīzes