Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Nevaru vairs piekļūt savai mājas lapai, ievadot IP adresi
Tā ejam pie lietas. Man visu laiku gāja mana mājaslapa. Kompī ir appserv un rūteris, visi porti atvērti. Mājaslapas iet. Te pēkšņi, vakar, veru vaļā un prasa ielogoties k-kur. Citēju: “The site says Dreambox”. Es to dreambox neesmu licis (pat nezinu kā), bet visu laiku prasa. Kad eju ar IP un domēnu, bet ievadot localhost
IP/radio rāda error 404: not found, ja tikai ip, prasa ielogoties. Kāpēc neiet un kā izlabot? Rūterim nav nevainas un viss iet ideāli.
Paldies jau iepriekš!
Savu IP apskaties
Dreambox jau ir atsevišķa kaste. Ja tev tāda nav, tad tur neko nevar uzlikt.
Varbūt kāds tavu bundžu atlauzis .. nebrīnītos.
Ruuters kaa dala IP adreses? kompii raksti ar roku IP vai arii ruuters pieskjir?
dreambox nav es tā domāju..man ir lynksys wrt54g
PAgaidaam probleemu var atrisinaat nomaino ruuterii IP adresi, ieksh portu forvardaacijas.
Pienjemu ka izmanto WinXP, Start>run>ieraksti cmd>atveershies konsole>ieraksti ipconfig . Ieraudziisi sava kompja IP adresi, ruuterii boteikti buus cita IP adrese.
Tomeer labaak izmantot statisko IP adresi kompii.
P.S. VIss liecina ka tev tomeer ir dreambox, vai kas ljoti liidziigs . Nu ja skaties TV ar medus paliidziibu, tad tev ir.
man izrādās tiešām cita ip bet drese nebija mainījusies jau ļoti sen..
tg šitāda:
man ir tā adrese 5.168.70.244 .. bet kad netā skatos piem host.wos.lv visur rāda ka mana ip ir kā vecā 78.84.139.246..
78.84.139.246 ir tava ārējā IP, parasti rūteris tev iedala savu iekšējo IP 192.168.0.0 – 192.168.255.255 un tā 5.167…. ir Hamachi IP (to met vispār pie malas).
Stulba doma, bet ja tev nav dreambox, tad kaadam no taviem pazinjaam iespeejams ir, ar kuriem seedi kopeejaa tiiklaa caur to habarberu.
man ir satelīts pie rūtera.. un mans pc..
izmetu visus iespējamos hamachi..jau iepriekš biju dzēsis bet ne pilnģi tg cmd>ipconfig ip rāda 192.168.1.103 ..
zinu ka tā ir lcoalhost tikai pēde’jais cipars mainaš bet nah nav normāla ip adrese?
edit: eju network places properties.. hamachi vairs nav bet pie lcoal are connection atveru tad paņemu tcp/ip properties un tur ir automātiskais a nav jābūt savadītām ip adresēm?
Preses relīzes