Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › New Datuve.lv
Manas domas:
Galīgi garām, boot.lv kopija, tagad viss ir samurgots, navigācija nav pārdomāta, dažās vietās fontus vajag lielākus. Bet nu visvairāk nepatīk, ka boot.lv kopija, layouts. Bootieši nebūs īpaši sajūsmā.
Tas ir tikai manas domas. Domāju, ka eiroshop.lv varēja atļauties labāku dizaineri un koderi.
Izsakamies šiet! Datuvieši, atvainojiet. 🙂
Datuve ir mirusi.
Bet par boot.lv kopiju – piekrītu, sava līdzība ir saskatāma.
P.S. Mūsu entuziasmam robežu nav.
Otrkārt, īpaši pētījis vēl neesmu, bet pāris nepatīkamas lietas jau pamanīju, uz ko jau arī tur norādīju.
Treškārt, apsveicami, ka pēc gadiem ilgām runāšanām vismaz beidzot kāds tur kaut ko ir arī reāli izdarījis, ne tikai stāstījis, ka “tulīt būs, jo WIP”
labojiet, ja kļūdos, bet man domāt, ka vairāk kā 3 gadus šādi solījumi bijuši.
Pirmkārt, jebkuram jaunumam būs pretinieki kaut tikai tāpēc, ka vecais ir kaut kas pierasts, ierasts.
Nu nez, man jau notepad v2 patīk labāk kā v1. ;]
Tāds lapas izskats ir domāts tādiem jaunumu rakstītājiem kā boot.lv, kur katru dienu jaunumi atdzīvina šo lapu..
Lai gan man jau boot.lv ir apnicis.. Sākumā reāli patika tie podkāsti, bet tagad.. SEKO M79 SEKO BOOT.. Zigmārs visu jauc vienā vietā, un tas nav forši..
Gaidu no notepad.lv tiešām ko labu, lai būtu beidzot iemesls manā “bookmarks navigation” izdzēst boot.lv un datuve.lv, lai atbrīvotu vietu Jums.. 🙂
Uz fikso uzķēru vienu lietu, kas ir ļoti laba un pārdomāta – diemžēl tā mums pašiem neienāca prātā…sīkāk PM.
Paldies ka atstaajaat veco versiju. To arii iebukoshu.
Protams ka lapas iipashiekiem neintresee tautas viedoklis, taapeec nav jeegas lieki teereet energjiju taustinju dauziishanaa. Tas par Jauno dizainu.
Vai tieshaam shii lapa bija jaataisa gadu?
Ok, Datuve vai nu dziivo jau 2009 gadaa vai arii tiesiibas straadaas liidz 2009 gadam. : Copyright © 2004-2009, Datuve.lv.
PAr shito lietu jau sen ir paarspriests: Jebkāda veida Datuve.lv satura pārpublicēšana bez Datuve.lv rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Atgriezhos pie ieprieksheejaas versijas.
Paldies par uzmaniibu.
Ak, jaa. Cerams jaunajai vadiibai, taapat kaa muusu polititjiem, saaks arii intreseet tautas domas…. . Labi, turpinu sapnjot.
mjaa, vecais variants arii daudz aatraak atveraas. Esmu diezgan taalu no taa servera, apmeeram triis, chetru dienu braucienaa. KAs notiks ja veel piebaaziis to jauno versiju ar reklaamaam, visiem Java, Flashiem?
Preses relīzes