New Datuve.lv

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki New Datuve.lv

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 82 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    drunk_lizard
    Participant

es jau neko, mhhh

karogs jums rokaas, bungas kaklaa un eljektricjka pretii…

sjitaada stila raksti ir iisti piemeeroti modernajai jaunatnei…

Jaunzems
    Participant

elvisburdajs wrote:

Š odien visu dienu ne jaunā ne vecā negāja. 🙁 Datuve patiešām mirst! :duno: :no:

PS. e.j. Nesūti te visus uz guugli tāpat kā datuvē. :ooo: Lūdzu! :hmz:

Džekiņ, es nesūtu uz G. Es tikai parādu, kāds ir tas source…. Nu protams, ja jūs gribat, lai es nopublicēju to visu šžeit, varu ar`…

grisha
    Participant

Shodien atkal pekas atstiepusi datuve… .

eiroshops laikam paraava datuvi sev liidz… .

Praktsiki vieniigais ko tur vareeja dariit, palasiit kaa d_l lamaajas, KaNeiet tik suuta visus lasiit noteikumus… .

Tas arii viss no datuves.

Buutu labaak tos idinjus, pokemonus, ne jau d-l un KaNeiet, izeedushi no visiem forumiem, lai buutu intrese kaut kur ko dariit.

Jaunzems
    Participant

arī dažreiz varēja parēkt par cthulhu_awake….

Neaizmirtam , ka tur ir CYRIL

KaNeiet
    Participant

Varētu gandrīz iedomāties, ka neviens no minētajiem peronāžiem nav arī te vai arī piepeši citā vietā prātā būtu pieņēmies…

Jaunzems
    Participant

Bet tiešām – Kur Ir DATUVE?

Kādēļ nedarbojas?

elvisburdajs
    Participant

Laikam pavisam nosprāga! :duno:

grisha
    Participant

KanEiet, es jau neko. Saprotu ka tas bardaks ir pieriebies… .

elvisburdajs
    Participant

KaNeiet: Esi pārcēlies uz notepad? 😀 Laikam tev apnika auklēties ar tiem spameriem datuvē… :win:

KaNeiet
    Participant

Ta te jau visai sen ir vismaz puse datuves administratoru/moderatoru. Agrāk vienkārši visam laika neatlika, epizodiski ieskatījos.

Baidos, ka ievērojama to daļa arī automātiski uz šejeni migrēs, bet te jau nevienu nepasūtot.

samurajs
    Participant

KaNeiet: Nenē, patiešām te nevienu nepasūta 😀 Tas ir mūsu izgudrojums, pie tam zinātniski pamatots: Ja sivēns top tvarstīts un banots – rodas adrenalīns, un stimuls turpināt cūkoties. Bet, kad viņš atduras pret totālu ignore – zūd visa patika.

Līdz ar to banu tikai caur labu pazīšanos var dabūt 😀

Jaunzems
    Participant

Personīgi šajā lapā man patīk cilvēki. Datuvē man patika dizains (vecais). Datuve ir kļuvusi 10x bugaināka kopš jaunā designa.

Foxsk8
    Participant

Gan jau zem tā visa slēpjas kas vairāk, nekā tikai euroshop lietas, kas ietekmē datuves darību.

Ja nu vēl kāds nav izlasījis nombres viedokli, tad to var izdarīt šeit:

https://nombre.lv/interneta-marketings/euroshop-neizmantota-iespeja/

Un šeit krizdabz.lv domas par visu datuves lietu:

https://krizdabz.lv/2009/02/02/vai-datuvelv-piemeklejis-euroshop-bedigais-liktenis/

Un veca intervija ar Datuves ex-administratoru Arti:

https://notepad.lv/viewtopic.php?t=1452

QueenZ
    Participant

Datuvei vairs nav nekaadas administraacijasi vai kaads kas par vinju paruupeejas.. iet neiet neviens iipashi neuztraucas.. Bootam ir paliela kompaanija un Notepadam ir normaali admini..

Jaunzems
    Participant
    Aldis
    Participant

jup, datuve ir mirusi! :/

no IT saitiem uzskatu notepad pagaidam par labako, te draudziga kompanija, forshi, un labi jaunumi! Vismaz, ja vecaks saits shaadi iet uz beigam, iespeja jaunajiem projektiem pieradit sevi! 🙂 Gan notepad.lv, gan pat mans saits, gan dmgpage, un vel dazadi blogi Latvijaa u.t.t. ar jaunumu sniegshanu var izkabinat datuvi, un iespejams nakotnee palikt par vieniem no vadoshajiem – tieshi ta jatiecas, “Mūsu entuziasmam robežu nav. (c) foxsk8”

Creep
    Participant

Njā, datuve mironis, zābakā ar reti kad kautko sakarīgu var izlasīt, paliek tikai mans mīļais notepad 🙂

elvisburdajs
    Participant

Creep: zparks.lv ir ļoti labs portāls. Iesaku! 🙂

QueenZ
    Participant

Zparks vispaar neko vairaak par Atskaņotājs tikai sievietēm neraksta. Viss ko es redzu ir kaut kaadi telefona apskati, pleijeri un televizori.. Par Linux vispaar nekaa nav.. :win:

elvisburdajs
    Participant

QueenZ: Tu esi kā apmāts ar savu linuxu (QueenSuSe). :duno:

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 82 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā