Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › NLO
Tikai ja mēs viņus saucam par “citplanētiešiem”, tad viņi tā pat sauc arī mūs. Iespējams, patlaban raugās debesīs un uzdod to pašu jautājumu. 🙂
Esmu tevī vīlies. 😀
Varētu teikt, ka esmu atpakaļ tavā frontē. 😀
Tagad labu laiciņu esmu Bībeles mācības stundās paklausījies visādas gudrības – Bībeles notikumu analīze, izprašana. Nu māca jau tur labas lietas. Bet pats domāju arī tam visam līdzi nevis tīri ņēmu iekšā informāciju. Man ļoti nepatīk bauslis “Es esmu Dievs, Tavs Kungs, tev nebūs citus dievus turēt manā priekšā” , jo tas pataisa daudzas citu ticību un filosofijas virzienu tautas par netīcigiem bezdievjiem, Buda vispār ir zeltīta statuja – pēc Bībeles vārdiem visbriesmīgākā elkdievība. Taču dzīvē ir pavisam savādāk. Uzskatu Dievs visiem ir viens, tikai katrs viņu savādāk sauc un uztvert, katram ir savs ceļš uz to. Man sirdij tuvs ceļš liekas austrumnieciskais – ezotērika, čakras, čī, karma, kosmiskā enerģētika, reinkarnācija. Tas ir mans Dievs. Galvenais ir būt labam un godīgam cilvēkam, sekot savai sirdsbalsij un turēt tīru sirdsapziņu gan lielās lietās, gan sīkumos.
Ja runa par to, vai viņi ir pabijuši šeit un vai to izdarījuši ar NLO palīdzību, tad tas ir nu ĻOTI diskutabls jautājums. Tikai 1% no NLO gadījumiem nevar izskaidrot ar zinātniskām metodēm. No otras puses – citas, iespējamās saprāta vai neprāta civilizācijas atrodas ento gaismas gadu attālumā… šīm civilizācijām vajadzētu būt radušamies daudz agrāk par mums (miljoniem gadu izteiksmē) un tām būtu jāspēj atrast motivācija braukt uz tādu nomaļu ūķi kā Saules sistēma, kas atrodas pašā Piena ceļa galaktikas perifērijā. Gribētos jau domāt, ka ar kaut ko esam forši, lai kāds gribētu braukt šurp, bet kas zin…
P.S. Par šīm lietām runājot forša noteikti ir analoģija, ka, piemēram, pārdesmit tūkstošus gadus atpakaļ zilonis Ä€frikā nezināja par lamas eksitenci Andu kalnos. Bet tas neizslēdza iespēja, ka viņi abi taču eksistē. Mēs arī nevaram zināt, vai blakus zvaigžņu sistēmās nedzīvo lamas, ko neesam vēl ieraudzījuši.
Kā piemēru varu minēt – tas kā tiek taisīti daudzi roboti (ne jau specifiskie rūpnīcu vai kara). tie tiek taisīti pēc līdzības visu plēsēju plēsējam – cilvēkam.
Frīdrihs Vilhelms Nīče manī jau kopš agrīniem gadiem ielicis ateista spēku….
The Reapers, known by the geth as the Old Machines, are a highly advanced machine race of synthetic/organic starships. The Reapers reside in dark space, the empty, starless space between galaxies.
[spoil][img]
Drīz jamie būs klāt!!1!
Ēm, mi skūzi. Wrong topic! 😀
padaliisjos ar kaadu gadijumu. darbiiba norisinaajaas gadus 25 atpakalj, puika biju jauns, sportists, nedzeeru un nepiipeeju. braucaam ziemas viduu ap 6. no riita, es un mans snaudosjais koleegjis, businjaa pa kaadu no somijas
sjosejaam. jaapieziimee, ka satiksme ap to briidi tur jau ir pietiekosja, jo daudzi brauca uz darbu. luuk, braucu un kaut kaa iekrita aciis liela, spozja zvaigzne nedaudz pa kreis no sjoses. savaa nodabaa praatoju vai taa ir polaarzvaigzne un vai, ja taa, tai nevajadzeetu atrasties daudz vairaak pa kreisi. un tad, vienaa briidii no zvaigznes(1) LEENAAM saaka izplatiites gaismas kuulis(2) nedaudz iesliipi pret zemi. metu businju malaa, modinaaju koleegji ar vaardiem “celies skjiiviiti luureet”. leenaam sjoses mala pldiijaas ar somu autinjiem un debesiis luurosjiem purniem… gaismas kuulis apstaajaas apmeram 2/3 no zemes un tuulinj saaka izplatiities otrs(3), nedaudz spozjaaks par pirmo. arii leenaam un nesteidziigi. tas apstaajaas 1/3 no zemes. turpinaajumaa no otraa kuulja apaksjas kaarava formaa saaka velties taa kaa kosji sarkani duumi(4), par duumiem – taa taada analogjija. gruuti pastaastiit… visa sjii bilde nekustiiga palika kaadu pus minuuti un tad no zvaigznes liidz zemei acumrklii paraadiijaas kosji zaljsj, tievs stars(5). koleegjs veel iereeca – esot dzirdeejis, ka zaljie stari visbiistamaakie :>
veel apmeeram peec pus minuutes zvaigzne un konusi acumirklii pazuda, atstaajot austosjaa riita debesiis sarkanu kaaravu caurdurtu ar zalju piikj. viss risinaajaas minuutes 5-6. atsaakaam braucienu, bet debesiis veel ilgi vareeja noveerot leenaam liecosjos un izpluustosju zaljumu un leenaam izzuudosju saartu kvadraatu.
vienojaamies nevienam maajaas nestaastiit, lai muus neapreektu, tajos laikos iipasj nebija pienjemts par sjo runaat :> tomeer peec paaris dienaam koleegjis atstiepa aviizi “rabotnica” ar rakstu “javlenie nad petrozavodskom”. nu jaa, tas pats…
nu tad izskaidrojam sjaadu paraadiibu…
[spoil]
Ja iet runa par visuma izcelšanos, tad no zinātniskā viedokļa viss ir diezgan labi izskaidrots, balstoties uz lielā sprādziena teoriju. Vienīgais kam neesmu uzdūries ir izskaidrojums kāpēc vispār sprādiens notika. Video par sprādzienu:
[youtube]
Par tālāko planētu izvietojumu arī var atrast labus video u.c. materiālus, kuri izskaidro to kāpēc dažas planētas riņķo pa elipses trajektoriju nevis kā zeme un vairums planētu pa riņķa trajektoriju.
Būtu interesanti pajautāt kādam mācītājam ko viņš domā par citplanētiešiem. Vai tādi eksistē, vai tās arī ir dieva radības utt.
Bet reāli dievam, spokiem u.c. “neizskaidrojamām parādībām” neticu, jo nav sanācis nekam tādam uzdurties un ja arī uzdurtos diez vai noticētu. Kaut vai burvju triki kā piemērs, liekās ka tiek darītas neiespējamas lietas līdz kāds to izskaidro un vairs nav ne neiespējams, ne kā citādi pārsteidzošs. Un kā tu atšķirsi triku no realitātes, ja tev nav reālas zināšanas attiecīgajā zinātnē, kura tiek pielietota lai radītu iespaidu ka kaut kas neiespējams notiek. Vēl te var pieminēt pūļa teoriju, tajā neiedziļināšos. Te var noskatīties video, kur labi pazīstams angļu burvju mākslinieks cenšas atrast kādus neizskaidrojamus faktus, galvenokārt spokus:
Balstoties uz visu iepriekš minēto, es teiktu ka NLO, protams, eksistē, bet citas civilizācijas mūs nav vēl apciemojušas un visticamākais ka neapciemos. Kaut vai radot kosmosa kuģus, kuri var pārvietoties ar gaismas ātrumu, tas ir kā meklēt adatu siena kaudzē. Pie tam, citas civilizācijas būs pieradušas pie citiem apstākļiem un šaubos vai vispār meklēs planētu ar Zemei līdzīgu uzbūvi un īpašībām. Ja padomājam loģiski, tad neviens nepārceļas dzīvot citur tāpēc lai iepazītos ar citiem cilvēkiem, ja mūs kāds apciemos, tad tas nebūs lai iepazītos.
Spoki ir, ir – visādas reinharnācijas, dejavu, un citi brīnumi, kas saistīti ar šo termiņu un zinātni kopumā.
NLO un Alieni ir ir, un tas ir naivi domāt, ka mēs visumā esam vieni. Un ja tā padomā, ja visa dzīvība ir radusies no baktērijām, kas radusies no komētas, meteorīta intensīvas bombardēšanas, tad arī mēs sevi varam uzskatīt par citplanētiešiem, jeb mēs visi sastāvam no ķīmiskām vielām, kas mutējot, sajaucoties veidojas un attīstās, etc.
Extrasenci ir, ir. par to ir daudz runāts un apspriests.
Ta paskatamies kaut vai tos raidījumus, “Neizskaidrojami, bet fakts”, “Extrasencu cīņas” un vēl visādus populārzinātniskos raidījumus. Un tad vajag tikai aizdomāties true or false, kam smadzene nestrādā, tiem būs false. 🙂
Ta kā jau es esmu teicis, vajag tikai virs kādas lielas pislētas parādīties īstam Alien šipam, lai uz pasaules būtu miers, vai gluži pretēji, totāls haoss.
1. Neviens nesaka, ka nav citplanētie, gan jau, ka ir… kaut kur, bet ir naivi ticēt, ka viņi atpērsies uz Zemi.
2. Ķīmiskas vielas nemutē – tās reaģē un tā ļoti liela starpība.
3. False. Š…emot vērā, ka tev mutācijas un reaģēšana ir viens pīpis, tad gribētos teikt, ka es neesmu tas, kam būtu problēmas ar smadzeņu darbību…
@ foxsk8
“…”Neizskaidrojami, bet fakts”, “Extrasencu cīņas” un vēl visādus populārzinātniskos raidījumus.”, abi tevis minētie piemēri nav populārzinātniskie raidījumi. Pirmajā viens cilvēks, kurš neizskatās ar zinātni saistīts(man slinkums meklēt), braukā apkārt ar mašīnu, otrajā ir tāda kā talantu fabrika tikai priekš aktieriem. Ekstrasensi tev var pateikt tikai visiem zināmus faktus tādā veidā ka tev liekas ka tā ir informācija. Piemēram, tev ir miris tuvinieks, vecs onkulis ar sirmiem matiem utt. Reāli paskatoties no malas, kuram nav nomiris vectētīņš vai vēl kāds vecāka gadagājuma tuvinieks – šauj uz aklo un skatās vai tu reagē, ja nereaģē tātad netrāpīja. Tā ir tikai viena no tehnikām, kuras “ekstrasensi” izmanto.
========
Nu fig viņzin.(es gan liktu uz armijniekiem)
Atceros savus jaunības gadus.Dzīvoju netālu no Tukuma.Tur savā laikā bāzējas PSRS armijas daļa(lidlauks)
Bija pierasts pie visādām huiņām(zondes,Migi,kuri lido~30m virs galvas..)
Stāsts iz dzīves:
-~25 gadus atpakaļ,tai pašā Tukuma pusē redzēto arī nevaru īsti izskaidrot.Vasaras naktī braukājam ar močiem.Pēkšņi virs šosejas parādījās”kaut kas”zaļi spilgts.(virs zemes~20 m)Kļuva gaišs kā dienā.Kaut mums visiem galvā ķiveres,un moča rēkoņa-papildus skaņas nevienas.Visi kā pēc komandas nostājamies malā.Neviens nezinājām ko darīt.Pēc~minūtes spigtais objekts pazuda.-
Nākamajā dienā izrunājām redzēto.Tā kā tajā laikā ne dzēru ne pīpēju,tad tagad varu tā mirkļa izjūtas raksturot kā paģiras pēc divu dienu”plosta”.
Preses relīzes