Tatad problema sekojosa.Man windows uz dazam progamam un spelem uzrada no disk please insert disk c. (cieto man sauc H. Ja kas.) taa jau vins atver valaa tas speles bet sakuma jaspiez atcelt to eroru.Un tad palaicas.Raids ari neuzrada ka butu disks .Nezinat ka varetu to izlabot?
Nu C man ir atminas kartes kur paradas.H cietais. Raid h neuzrada.Bet kad ver dazas progas vai speles vin uzrada ka no disk .insert in c. Bet nospiecot atcelt vai turpinat.Atversies.Savadak neveras.Man tas saka radities kops viena virusa kurs uz cieta bija uztaisijis ap 350.000 bmp failu.Virusu izdzesu. Un vienalga vai pirkts tapat to eror rada.Nu tas man ipasi jau netrauce.Bet gribetos lai vins man neraditos kad kaut ko veru vala.Pats smiekligakais ka atveras tapat.Itka windows redz kludu bet vinam pohuj
Jāsāk ar to kāds OS? Tas ir vienalga kāds burts ir partīcijai uz kuras ir Win, galvenais, lai nav kautkas sačakarēts, kas izskatās šajā gadījumā. Pēc lasītā saprotu ka ir raid1 masīvs. Software vai hardware raids? Bet pārlasot 2x šito penteri liekas, ka tev nemaz nav raids un nemaz nezini, kas tas ir. Esi kautko čakarējies ar partīcijām + kautko nogrāvis.
marr tas arī ir vienalga, es visu drazu instalēju uz D diska, nekad nav bijušas tādas problēmas. (arī izmeģinu “savādas” izcelsmes programmas un spēles).
Atmiņas karšu lasītājs ir?
Autors
Ieraksti
Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.