Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › No šodienas Googles meklētājs būs personalizēts
Kā tas viss darbojas, es nestāstīšu, varam to sīki izlasīt latviski Googles mājaslapārequestu kolekcionēšana
Saistībā ar šo faktu es gan ieteiktu lietot kādu citu meklētāju vismaz tām darbībām, kuras varētu vēlāk kādu kompromitēt.
[youtube]
mjā – tūdaļ atkal būs pāri pa 100 postiem, kur teiks, ka google sux, jo špiego mani maitas…!!!
Ja uzpeldēs ķirzaks + džedajs, tad būs! 😀
google – reklāmu meklēšanai, bing – normāla kontenta meklēšanai?
Teksts atbilst autora statusam
Cik no jums, biedri, atceras altavista.com
Atceros un izmantoju. It sevišķi bilžu meklēšanai. Reizēm krietni labāks par google.
Google būtu labāk algojusi 2000 mērkaķus, kas šķiro manuāli robotu savāktos ierakstus, vismaz kaut kāda jēga būtu. Tā vien liekas, ka viņi dzenas tik pēc skaita, nevis kvalitātes.
Bet pieradums tiešām pie Googles “mekļa” ir pārāk liels. Jāpaskatās, kā tas strādā, varbūt, ka tiešām ērtāk varēšu atrast to, ko meklēju 🙂
Jaunā iespēja palīdzēšot ātrāk atrast vajadzīgos rezultātus, balstoties uz iepriekšējo meklējumu analīzi
Apsveicu, “SEO” un tamlīdzīgu pilnīgi stulbu marketingu pārstāvjiem -50% no stulbiņiem klientiņiem iekasētas naudas… Sen bija laiks…