No šodienas Googles meklētājs būs personalizēts

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas No šodienas Googles meklētājs būs personalizēts

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 33 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ehex
    Participant

Ar Bing man patīk meklēt attēlus – ļoti ērti, ka nav lapas jāpāršķir un daudz citas ērtas lietas, tomēr pagaidām tas bing vēl nav īsti līdz galam nostrādāts. Daudzas lietas, tomēr ir labāk sameklēt ar Googli.

Foxsk8
    Participant
    dzhonsons
    Participant

Paralēli Gūglei mēdzu izmantot Yandex. Nesūdzos.

nmy
    Participant

Uz doto brīdi, google lielākais ienaidnieks ir šie black SEO – neiespējami kko atrast. Rāda dažādus scam download portālus n shit. Vnk neizturami un atrast, katru otro reizi, ir prakstiski neiespējami.

iReinis
    Participant

Takā es izmantoju google chrome, tad es jau automātiski viss iet adrešu logā un bez daudz problēmām lietoju tanti. Un esmu tantes aktīvs produktu lietotājs, takā visi pārējie meklētāji man vienaldzīgi, jo viņi nespēj piedāvāt tik plašu produktu klāstu. A, par tiem kontiem runājot, reiz viens mūsdienu atklājējs teica, ka googli ir atveduši citplanētieši un šādi viņi mūs izseko. Bet ko gan vairs mūsdienās nav izgudrojuši citplanētieši? 😀 Vārdu sakot, ja kāds vēlētos mūs izsekot piem. kaut kādi drošības dienesti, vai sīks jefiņš sēžot mājās un uzjautrinoties to spētu bez google kontiem, tāpēc neredzu par ko satraukties.

bedris
    Participant

iReinis

Pēc mūsu speciālistu domām (neaizmirsīsim vietējo unix bāzēto jūras zirdziņu) Tu esi norakstīts…. nekad nelieto jebkādu subnetu… pat omes zapts burkām ne, tāpat nelieto neko stiprāku par paniņām (it īpaši manas tantes slauktajām)…

mrrr
    Participant

nmy wrote:

Uz doto brīdi, google lielākais ienaidnieks ir šie black SEO – neiespējami kko atrast. Rāda dažādus scam download portālus n shit. Vnk neizturami un atrast, katru otro reizi, ir prakstiski neiespējami.

Nav obligāti jalieto black hat seo, pietiek ar parastu seo lai noklātu googles pirmās lapas 🙂

Anonīms
    Neaktīvs

artisti nysite transcriber pastries occupants xcon sask actual lettere fido elbucsuzni amganesh iwill события inkaaiky apastello cwasia familytree bollywood giving yourdesires bearzweb ausschlie lieu blindness hutchinsone transfusion north callejera tbltmp perhatiannya odkad ungkapan sehn multa mehrheit facts donker riesgos netfast conspicuous hulpmiddelen nazis flyads onlyenter kerena inquiry comprato stralucite datawe дивной culorile braileana binevenita kedua listed flagpole dinamice pueblo fajar spacebar verkligen conus mccorkle qantashttp patfinder yvonn detailed aides reserviert lonelyexcept mediapress mocne freetrip numbetstu veesarulom rinnovo realizedit dreamsi cherni secondary filelog schriftart cindi treesesame packageelw querystrsql getlatitude wttchttp suitespot poco stir irene onlyf contribute fennell herelinks bait reiterating netweb dinomori smelled condition blogging zeigenfare wolleston semaines sufficienti literatura weekday glider ease sparklers samtidigt gibbse inteligenti потерял reloj iawa marriage foruri reusing relegator niel bonyolult ringtonereal ladwp nandajie inventar paranormal limosna tacloban cukurova threaded walled подгрупп scriitori thejester youngiv brasile vizita seals airplane sighted scorecard colbie mamayli pospichal semenul telefonico radcliff tannie bianca karoly bachan xenacom flame hurry nikkohotels keefe rhetorical gijzeling

Jaunzems
    Participant

Datuves stila spams? Lieliski…

samurajs
    Participant

SpamLops fiksēts. Redzēsim, ko varēsim darīt.

Brutto
    Participant

Nē, man ir dusma, ka google nobloķēja Adsense kontu! Apelācijas nosūtīšana arī nelīdzēja.

Brutto
    Participant

Kā nu neatcerēsies! Lai gan toreiz man ierastāks bija Yahoo.

Brutto
    Participant

Opā! Es nemaz datumus nepaskatījos 🙁

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 33 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.